Colshirt

Colshirt

Het colshirt of de coltrui heeft al verschillende bekende nekken gesierd. Ook veel bekende stijlinconen hebben deze trui weleens aangehad. Het is dus zeker een item welke je in je kast moet hebben als je mee wilt gaan met de laatste trends.Het is niet alleen een item voor in de winter maar het is eigenlijk voor elk meisje een basisitem welke in de kast moet liggen. Maar het colshirt kan moeilijk te combineren zijn. Dit omdat deze trui soms een beetje stijf eruit kan zien. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Steve Jobs welke deze trui altijd droeg. Je wilt er natuurlijk niet zo bij lopen. Hieronder dus een aantal tips om de coltrui goed te combineren.

Je moet eerst natuurlijk kijken welk matriaal en welk model je het meest aanspreekt van het colshirt. Je vindt ze namelijk met grove breisels maar daarnaast zijn er ook coltruien welke juist heel erg fijn gebreid zijn. Ook heb je truien welke goed aansluiten en andere vallen juist weer wat wijder. Voordat je een trui gaat kopen is het dus verstandig om te kijken welke jij het mooiste vindt.

De altijd goed combinatie met een colshirt
Dit is een combinatie welke heel erg Audrey Hepburn is. Je combineert de trui dan met een skinny jeans en met loafers. Je kunt er hierbij voor kiezen om een coltrui te dragen welke iets korter is dan normaal. Dit geeft de look net wat meer pit dan een normale trui. Je kunt er ook voor kiezen om alle items hierbij in het zwart te dragen. Dit geeft ook weer een ander beeld van de look.

De sexy versie van de coltrui
Hierbij combineer je een oversized coltrui met een mooie skinny jeans of met een leren broek. Dit zorgt voor een contrast tussen verschillende materialen en dat maakt deze outfit bijzonder en heel erg sexy. Als je juist een coltrui hebt welke bijna als een jurkje valt dan kun je deze combineren met hoge laarzen welke tot aan de knie komen. De draagt de trui dan met de laarzen. Als het te koud is kun hierbij nog wel een panty aantrekken.

Coltrui voor werkgerelateerde dingen
Een coltrui zonder mouwen of eentje met dunne mouwen kun je makkelijk onder een jasje aandoen. Dit ziet er heel erg netjes uit en kan je prima aantrekken naar werk. Combineer het met een nette broek en een mooie hak en je outfit is af.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 yahh, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.