Goedkope ringen dames en ringen heren

Goedkope ringen dames en ringen heren

Ben je op zoek naar goedkope ringen dames of ringen heren? Tevens bieden wij armbanden voor heren en armbanden voor vrouwen aan. Wilt u een sieraad kopen? Dan bent u bij Moorell aan het juiste adres!De sieraden voor dames zijn van hoogwaarde materialen en passen om elke arm of vinger. Onze sieraden zijn gemaakt van roestvrij staal of titanium, wat zorgt voor een lange levensduur. Wij bieden sieraden aan voor alle vrouwen en mannen, in elke maat en kleur. 

Wanneer u een goedkope ring wilt voor vrouwen, mannen of unisex dan bent u bij Moorell aan het juiste adres. Wij bieden ringen aan van diverse materialen, denk hierbij aan roestvrij staal, titanium en wolfraam. Onze ringen zijn betaalbaar zodat u met ieder budget een leuk sierraad kunt uitkiezen.

Naast ringen hebben wij ook armband heren en armband dames. De armbanden zijn van diverse materialen, denk hierbij aan leer, leder, kralen, staal of stof. 

U kunt de ring kopen voor een betaalbare prijs, door middel van ideal, paypal of creditcard. Wij streven naar een snelle levering en hebben onze eigen voorraad in beheer. De verzending naar uw adres is geheel gratis. 

Armbanden kopen? Wij hebben een uitgebreide maattabel die u kunt gebruiken bij het bepalen van uw maat. Zo staat u niet voor verassingen en heeft u altijd de juiste maat. Mocht uw maat toch niet kloppen, dan kunt u uw armband naar ons terugsturen. 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Moorell, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.