5 tips om te besparen op de leukste kinderkleding

5 tips om te besparen op de leukste kinderkleding

Je bent net als andere kersverse ouders ontzettend trots op jouw kleine spruit. Wat is er dan leuker dan je kindje de leukste kinderkleding aan te meten? En dat hoeft heus niet altijd de duurste kleding te zijn van de bekende merken. Er is zoveel leuke kleding te koop voor scherpe prijzen tegenwoordig. En met onze 5 tips kun je op slimme manieren besparen op de leukste kinderkleding.Wel of geen merkleding

Een keuze die je maakt is: Wil je kinderkleding kopen van bekende merken of wil je gewoon dat je kind er leuk uitziet in trendy kleding? Het is maar net hoeveel je te besteden hebt natuurlijk. En wie slim is combineert beide opties. Koop bijvoorbeeld de standaard kledingstukken zoals ondergoed, leggings en maillots bij de voordelige winkels tegen lage prijzen. Wil je merkkleding kopen? Kies hiervoor de broekjes, jasjes en schoentjes vooral. Deze vallen lekker op en zijn vaak van betere kwaliteit dan merkloze varianten. Leuke bijkomstigheid is dat je deze later weer goed kunt doorverkopen op marktplaatsen.

Altijd vestjes in de kast

Zorg ervoor dat je altijd genoeg vestjes voor de kinderen in de kast hebt liggen. Ten eerste zijn ze bij ieder weertype te dragen. Of het nu warm is of koud, een vestje heb je zo weer aan of uit getrokken. En heb je van iemand leuke kinderkleding gekregen als cadeau, maar was de maat niet helemaal goed? Te korte mouwtjes van een truitje bijvoorbeeld? Dan hoef je deze niet weg te doen. Trek er een leuk vestje overheen en je kind kan het gewoon dragen. Zo bespaar je toch weer geld door geen nieuwe te hoeven aanschaffen.

Let op de sale

Het spreekt voor zich, maar toch goed om te benoemen. Aan het einde van ieder seizoen is er weer de sale met de leukste aanbiedingen. Ook de kinderkleding is dan weer voor spotprijzen te koop. Wie slim is koopt alvast de kleding voor de kinderen een seizoen of zelfs twee van tevoren. En dan natuurlijk wel weer een maatje groter. De kinderen groeien wel door en je kunt de items dus zeker op de groei aanschaffen.

Broertjes of zusjes

En wat te klein is hoeft uiteraard niet meteen weggedaan te worden. Wie weet komt er nog een broertje of zusje bij die het goed kan dragen later. Weet je zeker dat dit niet meer zal gebeuren dan is met name merkkleding goed door te verkopen op marktplaatsen of bestaande groepen of sociale media waar dit wordt aangeboden. Zo kun je toch een leuk centje terugverdienen.

Webwinkels voor kinderkleding

Voor de leukste kinderkleding hoef je vandaag de dag de deur nog niet eens uit. Heb je het niet zo op uren lopen door de winkelstraten? Bestel de kleding dan voordelig online vanuit je luie stoel. Er zijn immers voldoende webshops en ook voor baby- en kinderkleding. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje op Onebymayson.nl voor trendy kindermode.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 rdj1982, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.