Optimale Gezondheid: De Decennialange Zorg van Fysio Soestdijk

Optimale Gezondheid: De Decennialange Zorg van Fysio Soestdijk

Welkom bij Fysio Soestdijk, een toonaangevende fysiotherapiepraktijk met ruim 40 jaar ervaring. Ons deskundige team van 13 fysiotherapeuten bij ons fysio in soest staat klaar om u te begeleiden naar een snel en effectief herstel.



Fysio Soestdijk, opgericht in 1976, heeft gedurende ruim 40 jaar een prominente positie ingenomen in de fysiotherapiegemeenschap. Met een team van 13 toegewijde fysiotherapeuten, ondersteund door administratief personeel, biedt de fysio in soest een uitgebreid scala aan specialisaties en hoogwaardige zorg om patiënten te begeleiden naar een snel en effectief herstel.

De praktijk begon als een duopraktijk aan de Regentesselaan in Soestdijk en groeide al snel uit tot een gerenommeerde instelling met zeven fysiotherapeuten. In 1991 vond een belangrijke uitbreiding plaats met de verhuizing naar een ruimere locatie aan de hoek van de Koninginnelaan en de Nieuwstraat in Soestdijk, voorheen de Mariaschool. Deze locatie biedt niet alleen meer behandelruimtes, maar ook twee ruime oefen- en trainingsruimtes, evenals kleedkamers met douchefaciliteiten.

Fysio Soestdijk heeft niet alleen een 'hoofdvestiging' maar ook een dependance in het Zorgplein Soest, waardoor patiënten nog gemakkelijker toegang hebben tot hoogwaardige zorg dicht bij huis.

Wat Fysio Soestdijk onderscheidt, is de brede expertise die in huis is. Met 13 fysiotherapeuten biedt de praktijk een scala aan specialisaties, waardoor vrijwel elke vorm van fysiotherapeutische zorg kan worden aangepakt. Van orthopedische fysiotherapie tot sportrevalidatie, bekkenfysiotherapie en meer, het team van Fysio Soestdijk staat bekend om zijn veelzijdigheid.

De praktijk begrijpt dat gezondheid niet alleen lichamelijke aspecten omvat. Daarom gaat Fysio Soestdijk verder dan alleen de behandeling van fysieke klachten. Het team erkent het belang van leefstijl en de rol van eenvoudige hulpmiddelen bij het bevorderen van een optimale gezondheid. Door een persoonlijke aanpak en het opstellen van behandelplannen die aansluiten bij de individuele behoeften en leefstijl van de patiënt, streeft Fysio Soestdijk ernaar om niet alleen symptomen te behandelen, maar ook de onderliggende oorzaken aan te pakken.

Fysio Soestdijk staat open voor innovatie en blijft zich aanpassen aan moderne behandeltechnieken en nieuwe specialisaties om patiënten beter en sneller te kunnen helpen. Het voortdurend groeiende team weerspiegelt het streven naar excellentie in de fysiotherapeutische zorg, waarbij Fysio Soestdijk trots blijft op zijn sterke reputatie en toewijding aan het welzijn van de gemeenschap.


© 2015 TopPraktijk, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.