Effecten van Hypervolt

Effecten van Hypervolt

De Hypervolt is een vibrerende massage therapie-tool die snelle percussie biedt om strakke en pijnlijke spieren te behandelen. Dit hulpmiddel kan worden gebruikt om het bewegingsbereik te vergroten, pijn te verminderen en tegelijkertijd de gezondheid van zacht weefsel te verbeteren.Massage Geweren zien eruit als elektrische apparatuur, afhankelijk van het model waarin u zich bevindt, kunt u controleren en beheren hoe snel en diep de massagebeweging gaat; sommige modellen worden geleverd met verschillende hulpstukken voor een betere verlichting. Er zijn verschillende massage geweren op de markt van merken als Thera Body, Recovapro en Addsfit om er maar een paar te noemen.

RECOVAPRO MASSAGE GUN is een massageapparaat voor het hele lichaam dat gebruikmaakt van percussie technologie die helpt om de bloedcirculatie te verbeteren, spierstijfheid en spierpijn te verlichten, spierschade te voorkomen en het melkzuur niveau te verlagen. Het is vooral geschikt voor mensen die snel willen herstellen.

Bovendien is de Hypervolt een vibrerende massage therapie-tool die snelle percussie biedt om strakke en pijnlijke spieren te behandelen. Dit hulpmiddel kan worden gebruikt om het bewegingsbereik te vergroten, pijn te verminderen en tegelijkertijd de gezondheid van zacht weefsel te verbeteren. De Hypervolt veroorzaakt deze vier fysiologische veranderingen in het lichaam:

1. Fascia: door trillingen met hoge amplitude en hoge frequentie aan te bieden, kan dit apparaat knopen behandelen door middel van myofasciale afgifte.

2. Vloeistof: door samendrukking en wrijving in de weefsels, wordt de bloedstroom verbeterd, wat uiteindelijk de hoeveelheid zuurstof en voeding naar de plaats verhoogt.

3. Spieren: wanneer weefsels opwarmen door een verbeterde bloedstroom, worden ze efficiënter, ontspannen en elastischer.

4. Neuromusculair: dit hyper-volt-apparaat heeft ook een effect op het zenuwstelsel en kan helpen bij het loslaten van spanning en stress, terwijl gifstoffen worden weggespoeld die zijn opgeslagen in de strakke spieren. De Hypervolt kan een effectief apparaat zijn om te helpen bij warming-ups en cooling-downs, terwijl het ook de mogelijkheid heeft om te helpen bij het herstel. Bovendien wordt Hypervolt gebruikt in combinatie met oefeningen en andere manuele therapie technieken.

Voordelen van Hypervolt:

Spierpijn en -stijfheid:

Natuurlijk kan een stimulator de perceptie van spierpijn en -stijfheid helpen verminderen, wat prima is maar niet essentieel.

Bewegings Bereik vergroten:

Het vergroten van het bewegingsbereik is een betwistbaar punt, omdat je lichaam niet beheerst hoe het dat nieuwe bewegingsbereik moet beheersen, dus het gaat snel verloren. Deze verbetering van het bewegingsbereik wordt na ongeveer 10 minuten bewegen weer normaal.

Bevordert de bloedsomloop:

Het bevorderen van de bloedsomloop is een ander betwistbaar kenmerk. U kunt de bloedsomloop bevorderen door volledig te bewegen.

Versnelt opwarming en herstel:

Het verhogen van de warming-up en het herstel is een zeer persoonlijke ervaring met individuele variabiliteit. Het vertrouwen dat je opwarmt en beter herstelt met een massage apparaat, kan krachtiger zijn dan de fysieke effecten van het apparaat zelf.

Onmiddellijke verlichting:

Omgaan met ernstige spierspanning of zelfs een kleine belasting kan zeer stressvol en pijnlijk zijn, vooral in de onderste ledematen.

Verbeterde zuurstof- en bloedstroom:

Wanneer het weefsel oppervlak onvoldoende zuurstof of bloedstroom heeft, begint dat specifieke weefsel af te breken. Dit zal leiden tot verminderde kracht en chronische pijn. Wanneer de Hypervolt tijdens vibratietherapie op het pijnlijke weefsel wordt aangebracht, trekt het zuurstof en bloedstroom naar het gebied dat warmte naar hetzelfde gebied zal veroorzaken. Deze zuurstof- en bloedstroom geneest de kleine scheurtjes die in spierweefsel ontstaan door inspanning of ander zwaar gebruik.

Losse pezen en ligamenten:

Het hele proces van lichaamsvibratie therapie maakt in het algemeen stijve pezen en ligamenten los. Strakke ligamenten en pezen zijn de voorloper van het scheuren van ligamenten en pezen. De pezen en ligamenten scheuren naarmate ze geleidelijk verder worden opgerekt dan ze klaar zijn om te hanteren. Medische professionals definiëren dit als hyperextensie, een van de meest populaire orthopedische verwondingen.

De Hypervolt maakt de ligamenten en pezen los op een manier die hun levensduur niet in gevaar brengt.

Dit komt deels door een verbeterde doorbloeding, maar vooral door het geleidelijk uitrekken van de pezen en ligamenten.
Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Rehansikander, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.