Hoe kom je uit de kast

Hoe kom je uit de kast

Kom gewoon uit de kast! Het klinkt eenvoudig, maar dat is niet altijd zo gemakkelijk. Deze gids kan u helpen uit te zoeken wanneer het juiste moment is om uit de kast te komen voor vrienden, familie en collega's. Maar laten we eerst beginnen met de basis:
Wat betekent het om "uit de kast te komen"?
Uitkomen is het proces waarbij je persoonlijk je seksualiteit accepteert en anderen vertelt Oftwel, vertellen dat je homo bent. Het uitkom-proces is voor iedereen anders. Sommigen ervaren angst, pijn en angst, terwijl anderen acceptatie gemakkelijker vinden.Je kunt ook angst, twijfel, eenzaamheid, woede en zelfs depressie ervaren. Daarom is het goed om jezelf te omringen met anderen die dezelfde transitie doormaken of die al naar buiten zijn gekomen. Ze kunnen een geweldig ondersteuningssysteem zijn.



Kom naar je familie en vrienden
Nadat je bij jezelf bent uitgekomen, kan de volgende stap behoorlijk moeilijk zijn: je seksualiteit delen met je geliefden en vrienden. Een van de overheersende angsten om eruit te komen, is de angst voor afwijzing van degenen van wie we houden. Je vraagt ​​je misschien af ​​of je familie of vrienden zullen ophouden met van je te houden. Sommige familie en vrienden vinden het moeilijk om een ​​geliefde met homoseksuelen te accepteren, terwijl anderen buitengewoon positief zijn.

Uitgaan gaat vele malen goed, zoals blijkt uit deze coming-out verhalen. Maar voor het geval het misgaat, is hier hulp bij het omgaan met afwijzing van familie en vrienden.
Uitkomen op school
Het woord "homo" is niet zoals vroeger in de klas, iedereen op school weet wat het is, zelfs als ze niet weten wie homo is op de campus.

Je zult misschien merken dat het leven op school beter zal zijn als je naar buiten komt en bent wie je bent. Je zult je niet alleen beter voelen, maar je zult ook een rolmodel zijn voor andere kinderen die homo zijn, maar nerveus om iedereen te vertellen. De kans is groot dat je niet de enige homoseksuele jongen op de campus bent, maar zelfs als dat zo is, zijn er manieren waarop je ondersteuning kunt krijgen door je school homovriendelijker te maken.
 

pesten
Wat er ook gebeurt, sommige mensen snappen het gewoon niet en zullen proberen je rond te duwen en te pesten om alleen maar homo te zijn. Ben je gepest? Er zijn manieren om jezelf te beschermen en terug te vechten:
Hoe het pesten te stoppen
Gay Kids praten over pesten
Een iPhone-app voor kinderen die gepest zijn
Hoe confronteer je degenen die je pijn gedaan hebben
Ben je klaar om stil te blijven?
Komende verhalen
Het lezen van de coming-out verhalen van andere mensen gaf me de moed om naar buiten te komen. Hetzelfde kan waar zijn voor jou. Lees deze coming-out verhalen en help anderen dan door jouw coming-out verhaal te delen.


Uitkomen op het werk
Jan zal niet stoppen met praten over zijn nieuwe verloofde. Andre maakt grapjes over de nieuwe tatoeage van zijn vrouw. Eric is enthousiast over een nieuw meisje met wie hij aan het daten is. En daar zit u, stil, proberend elk sociaal gesprek te vermijden, omdat uw roddel over een andere man zou gaan en niet over een vrouw. En, om te kunnen delen in de man-tot-man, moet je naar buiten komen. Maar ben je klaar om naar buiten te komen op het werk? En zo ja, is er bescherming voor u als werknemer? Er zijn enkele federale wetten in een proces die kunnen helpen om uw werkplek een comfortabelere omgeving te maken.

 

Kom naar je dokter
Er zijn specifieke gezondheidsproblemen waar homoseksuele mannen zich zorgen over moeten maken, maar die niet altijd even gemakkelijk zijn om over te praten met zomaar iemand. Het is gemakkelijker als uw zorgverlener homovriendelijk is of gevoelig is voor LHBT-problemen. Ontdek hoe u een homovriendelijke zorgaanbieder kunt vinden en beslis wanneer het de beste tijd is om naar uw arts te gaan.

Kom naar je echtgenoot
Het kan heel moeilijk zijn om naar je partner te gaan, gezien de relaties die je hebt opgebouwd en het leven dat je samen hebt gedeeld. Je zult niet weten hoe je vrouw op het nieuws zal reageren tot je die stap zet. Sommige vrouwen stemmen ermee in om bij hun gemengde huwelijken bij hun echtgenoot te blijven nadat ze zijn uitgekomen, maar meestal is het niet zo vriendschappelijk.


© 2015 kees, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.