Samen winkelen

Samen winkelen

Voornamelijk meisjes vinden het leuk om eens in de zoveel tijd samen te gaan winkelen. Dit kan zijn dat ze dan nieuwe kleren nodig hebben, maar het kan ook gaan om de gezelligheid.Samen winkelen

Van moeder tot dochter is namelijk een heel andere situatie dan zomaar samen met het hele gezin gaan winkelen. Iedereen wil ergens anders gaan kijken en dat maakt het dan lastig en soms kan het zelf tot ruzie komen. Daarom is het ook zo leuk om eens samen een op een te gaan winkelen met elkaar want dan kun je de aandacht aan elkaar schenken en eens naar winkels gaan die jullie samen leuk vinden. Je kunt tussendoor ergens wat eten en drinken en er een gezellige middag van maken. Je hoeft niet zomaar overal wat te kopen, je kunt ook kijken en een idee op doen voor bijvoorbeeld Pasen of carnaval. Dit is een goede manier om elkaar aandacht te geven en om samen eens andere dingen te doen. Een andere omgeving zorgt ook voor een andere sfeer en dat kan zowel jezelf als de kinderen wel eens goed doen. Neem daarom de tijd om eens samen te gaan winkelen en je zult zien dat de band tussen jullie en binnen het hele gezin een stuk beter gaat worden. Dit komt dan nog alleen maar omdat je de tijd voor elkaar neemt en ook tot rust kan komen als je samen gaat winkelen. Ga samen kijken waar je aandacht aan wilt besteden en waar je naar toe wilt, neem dan de tijd ergens wat te gaan drinken en je hebt samen de middag weer een leuke invulling gegeven.


© 2015 mier, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.