Last van spierpijn? Een tens apparaat kan helpen!

Last van spierpijn? Een tens apparaat kan helpen!

 

Last van spierpijn? Dan is een tens apparaat wat voor jou! Deze methode wordt al langere tijd gebruikt bij revalidatiegeneeskunde. Bij gebruik worden je spieren versterkt en getrained, ook zal het uithoudingsvermogen verbeteren. Het wordt aan te raden een tens apparaat na het sporten te gebruiken, zo ontspannen je spieren.



Last van spierpijn?

Je kent het wel, je hebt pijn in de onderrug of aan je schouder of armen en je komt er maar niet vanaf. Als je alles al hebt geprobeerd, maar je blijft last hebben van deze pijnklachten, dan is een tensapparaat wellicht iets voor jou. Een tens apparaat is een apparaatje dat het pijnsignaal blokkeert dat naar de hersenen gaat. Dat doet het middels kleine stroomschokjes. Afgekort staat dan ook voor TENS voor Transcutane Electro Neuro Stimulatie. Door de schokjes bereiken de pijnprikkels dus minder snel de hersenen waardoor je tijdelijk minder pijnklachten ervaart. Als je dus op zoek bent naar een middel om tijdelijk de pijn te onderdrteukken, ben je goed uit met een tens apparaat.

 

 

Schaf makkelijk zelf een tens apparaat aan

 

Als je enthousiast bent geworden om een tensapparaat aan te schaffen, kan je dat via de huisarts aanvragen die je dan doorverwijst naar het ziekenhuis. Wil je echter sneller en makkelijker aan zo’n apparaat komen, dan kun je deze eenvoudig bestellen via https://www.tensapparaat.com. Zo zul je zien dat een tensapparaat met het formaat van een mobiele telefoon, helemaal niet veel geld hoeft te kosten. Dit digitale apparaat kun je makkelijk thuis gebruiken en werkt als een massage appraat met behulp van elektrostimulatie en met verschillende functies. Denk bijvoorbeeld aan acupunctuur en cupping functies. Bovendien komen je spieren hierdoor ook nog eens volledig tot rust. Zover bekend zijn er geen bijwerking bij gebruik van het tens apparaat, let wel: het appraat is niet geschikt voor mensen die zwanger zijn of een pacemaker hebben.


© 2015 quickqualitypeople, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.