Wat zijn de leukste cadeaus voor een pasgeboren baby?

Wat zijn de leukste cadeaus voor een pasgeboren baby?

Wanneer er een baby wordt geboren, zijn de ouders vervuld van vreugde en geluk. Het is een tijd van feest en een nieuw begin. En als vrienden en familie van de kersverse ouders wil je hen natuurlijk overladen met cadeautjes om hun te helpen met dit nieuwe avontuur. Maar wat geef je nou precies aan een pasgeboren baby? Denk bijvoorbeeld eens aan een geboorteschilderij!Er zijn in ieder geval genoeg cadeaus die je kunt geven. Zo zijn er benodigdheden die elke nieuwe ouder zal waarderen, zoals luiers en kleding. Maar je kunt ook speelgoed of genoeg andere cadeaus geven waar de ouder misschien zelf niet eens aan heeft gedacht. Wij hebben de paar leukste ideeën voor een pasgeboren baby op een rijtje gezet.

1. Luiers en doekjes

Ondanks dat alle nieuwe ouders meestal vanaf het begin al beschikken over een flinke voorraad hiervan, zal het je verbazen hoe snel je hier doorheen gaat. Luiers en doekjes zijn dus altijd van harte welkom.

2. Kleding

Babykleding wordt snel vies. Melkvlekken, spuug, poep: voordat je het weet, zit er een vlek op de kleding. Een baby kan dus genoeg kleding gebruiken. Daarnaast groeien ze snel. Denk dus bijvoorbeeld nu al aan kleding voor later. Wat je precies kunt kopen? De vraag is eerder: wat niet? Een baby kan alles gebruiken. Van jasjes tot broeken en van pyjama’s tot mutsjes.

3. Boeken

Baby’s kunnen zelf nog niet lezen, maar voorlezen aan een pasgeborene is een geweldige manier om een band met de baby op te bouwen én de baby te helpen met de ontwikkeling. Veel nieuwe ouders genieten van deze quality-time met hun kleine en ontvangen dus graag kinderboekjes.

4. Speelgoed

Waarschijnlijk had je hier al aan gedacht, maar toch zeggen we het nog graag: baby’s houden van spelen. Als ze nog zo klein zijn, is natuurlijk niet elk stuk speelgoed geschikt. Een pasgeboren baby kun je blij maken met rammelaars, een bijtring of knuffel.

5. Geboorteschilderij

Een geboorteschilderij is een uniek cadeau waar de ouders lang van kunnen genieten. Een geboorteschilderij met naam is een lief cadeau die de ouders meteen terugneemt naar het speciale moment van de geboorte.


© 2015 webwings, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.