Vind gemakkelijk een oppas voor je zorgbehoevende kind via Babysits

Vind gemakkelijk een oppas voor je zorgbehoevende kind via Babysits

Babysits breidt haar mogelijkheden op het online oppasplatform uit, door aandacht te besteden aan speciale zorg. Wereldwijd maakt Babysits het nu voor ouders mogelijk om een oppas te vinden voor kinderen die speciale zorg nodig hebben.Ouders met een zorgbehoevend kind hebben vaak veel moeite met het vinden van een gekwalificeerde oppas die voor een paar uur op het kind kan letten. Zij kunnen niet zomaar het eerste de beste buurmeisje vragen om ‘even op te passen’. Door middel van het nieuwe Babysits voor Speciale Zorg programma maken we het vinden van een gespecialiseerde oppas gemakkelijker dan ooit.

Babysits voor Speciale Zorg
Al honderden Nederlandse oppassen hebben in hun Babysits profiel aangegeven dat ze ervaring hebben met speciale zorg. Babysits voor Speciale Zorg maakt het voor ouders gemakkelijker om deze gekwalificeerde oppassen te vinden. Via een nieuwe filter op het platform kunnen ouders gemakkelijk filteren op 'ervaring met speciale behoeften'. Hiernaast kunnen ouders van dove of slechthorende kinderen ook de taalfilter gebruiken om oppassen te vinden die bedreven zijn in gebarentaal. 

Daarnaast hebben we het voor oppassen met ervaring in speciale zorg gemakkelijker gemaakt. Vanaf nu kunnen oppassen in hun profiel makkelijker aangeven of zij wel of geen ervaring hebben met speciale zorg en waar zij deze ervaring hebben opgedaan.

De veiligheid van de kinderen staat centraal
Om de veiligheid van de kinderen te waarborgen, is het belangrijk dat een oppas die op zorgbehoevende kinderen wilt gaan passen beschikt over een VOG-certificaat, een EHBO-certificaat en het liefst ook over eerder opgedane ervaring. Het is nu voor oppassen mogelijk om aan te geven of ze een EHBO-certificaat hebben en/of VOG-certificaat. Hiernaast is het voor hen mogelijk om het VOG-certificaat up te loaden via het Babysits platform. Het certificaat wordt hierna op echtheid gecheckt en dit wordt aangegeven in het profiel van de oppas. Dit maakt het voor ouders gemakkelijker om te filteren welke oppassen wel of niet geschikt zijn om op te passen op hun zorgbehoevend kind. 

Wereldwijd Speciale Zorg
Het probleem dat ouders van zorgbehoevende kinderen moeilijk een oppas kunnen vinden is natuurlijk niet alleen een probleem in Nederland. Dit is waarom Babysits er voor heeft gekozen om het Babysits voor Speciale Zorg programma wereldwijd te starten. Zo hoopt het bedrijf ouders over heel de wereld te kunnen helpen en bemoedigen met hun zoektocht naar een lieve, zorgzame en bekwame oppas.

Over Babysits
Babysits is een wereldwijd online platform dat ouders verbindt met oppassen, nanny’s en gastouders. Het bedrijf is in 2008 opgericht door Peter Van Soldt in Nederland en is de afgelopen jaren wereldwijd uitgebreid. Met momenteel 2.6 miljoen gebruikers in meer dan 43 landen, is Babysits een van de grootste spelers in de branche.


© 2015 Babysits, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.