Prachtige kindermeubels

Prachtige kindermeubels

Bent u op zoek naar een leuk kindermeubel? Zoek niet verder. Wij van Studiobaas hebben een prachtig kindermeubel assortiment beschikbaar waarmee je de kamer van jouw kind een feestje maakt.Kindermeubels heb je in vele soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan een kleuterstoel, kindertafel of een set van een kindertafel en stoel. Daarnaast hebben we tegenwoordig ook een kinder kapstok en klok. Zo maakt u de kamer van uw kind nog leuker.

Al onze meubels zijn handgemaakt. Dat betekent dat u een puur ambachtelijk product krijgt. Onze meubels worden gemaakt van puur FSC hout, waarmee u dus ook uw steentje bijdraagt aan de natuur. Er worden geen overbodige en chemische materialen gebruikt, maar alleen puur hout.

Het hout waarvan de meubels gemaakt wordt is berken multiplex. Deze meubels worden afgewerkt met linoleum. Wat niet alleen een speels effect geeft, maar de stevigheid ook ten goed komt. Wij doen er alles aan dat uw kinderen zo lang mogelijk van deze meubels kan genieten en er op kan spelen.

Zo worden de kindertafels vaak gebruikt als speeltafels. Uw kinderen hebben dan voldoende ruimte om leuke spelletjes te spelen. Of wat denkt u als de kinderen iets ouder zijn geworden en ze hun werkjes voor school erop moeten doen. Zeker in deze corona tijd is dat gemakkelijk. Want aan een eigen tafeltje die precies op goede hoogte staat werkt het natuurlijk veel fijner.

De meubeltjes zijn geschikt voor kinderen van groep 1, 2 en een gedeelte van groep 3. Dit is natuurlijk sterk afhankelijk van de lengte van de kinderen. Lange kinderen zijn toch iets sneller uit deze kindermeubels gegroeid.

Schaf vandaag nog je eigen kindermeubelsetje aan en verras je kinderen met een eigen speeltafel, stoel en natuurlijk ook zo’n prachtige kapstok.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Johanves, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.