Lekker ontsnappen op je kinderfeestje

Lekker ontsnappen op je kinderfeestje

Ze zijn het helemaal: escaperooms. En ook voor je kinderfeestje is het echt ontzettend leuk om te doen. Wil je ook iets bijzonders voor de verjaardag van je kind? Of misschien wel gewoon voor je eigen verjaardag? Want een escaperoom is zeker ook leuk voor volwassenen. In Zwolle een escaperoom vinden is niet moeilijk. Bij The Great Escape hebben ze zelfs meerdere rooms én kan je er al terecht vanaf zeven jaar. En dat is nog niet alles, want je kan er nog veel meer doen!Escaperooms

Bij The Great Escape zijn er drie escaperooms die geschikt zijn voor kinderen. Drie andere verhaallijnen en dus ook andere spanningsbogen. Twee zijn er geschikt voor kinderen van 7 t/m 12 jaar. Je kunt kiezen uit een gevangenisavontuur, maar ook kan je op zoek naar schatten voor een oude postbode! Maar ook voor de iets oudere kinderen is er een spannende ontsnapping mogelijk. Vanaf 11 jaar kan je namelijk de rechtszaal induiken en daar je avontuur beleven! Hoezo pubers kunnen geen kinderfeest meer geven? Hier dus duidelijk wel!

Extra bijzonder: met acteurs!

Kijk, dát maakt The Great Escape nu zo bijzonder. Je wordt niet alleen met je vrienden in een kamer, bijvoorbeeld, opgesloten en verder ben je vooral met elkaar bezig. Nee, bij The Great Escape lopen echte acteurs rond, waardoor het geheel nog veel echter en spannender wordt. En voor de kleintjes betekent dit dat er ook begeleiding (een acteur dus) rondloopt, die zelfs kan helpen als het allemaal een beetje te veel wordt.

En dan nog lekker eten…

Natuurlijk hoort er eten bij een kinderfeestje. Maak je feest dan ook compleet met BYOB, wat staat voor Build Your Own Burger! De kinderen kunnen zelf hun hamburger beleggen, krijgen er heerlijke krulfriet bij en limonade natuurlijk. Een lekkerdere afsluiting van je spannende middagje kan je je niet wensen!

Of je zet een VR-bril op

Is je kind niet zo van ‘het ontsnappen’? Vanaf 8 jaar kunnen jullie ook kiezen voor een VR-party als kinderfeest. Twee personen kunnen tegelijkertijd gamen met een VR-bril op en dit wel 75 minuten lang. Speel leuke of spannende games en voel je de grote held. En ben je even niet aan de beurt? Alleen al het kijken naar de twee die bezig zijn, is een lachwekkende show… Oeps, dat klinkt niet echt vriendelijk natuurlijk ... Maar leuk is het in ieder geval wel.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Wimpie, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.