Wat neem je mee naar een babyshower?

Wat neem je mee naar een babyshower?

Als je bent uitgenodigd voor een babyshower (een verrassingsfeestje voor een aanstaande mama) vraag je je misschien af wat je mee moet nemen. De baby is namelijk nog niet geboren, dus een cadeautje kopen is wat lastig. In dit artikel lees je wat leuk is om te kopen voor een gelegenheid als deze.Een babyshower is een feestje dat door vrienden en bekenden wordt geregeld voor hun zwangere vriendin. Samen zorg je ervoor dat er lekkere hapjes en drankjes zijn en de mama in spe wordt heerlijk verwend. Je kan ook leuke spelletjes doen en natuurlijk cadeautjes geven. Als al bekend is wat het geslacht van de baby wordt, dan kun je daar rekening mee houden bij het kopen van het kraamcadeautje. En je wil natuurlijk ook nog iets geven als de baby eenmaal is geboren, dus maak het cadeau niet al te groot.

Babyshower cadeau tips

1. Geef een baby armbandje van Kleinezus.nl, dat is een mooi aandenken aan de geboorte van de baby. De moeder zal dat heel erg op prijs stellen en omdat het van echt zilver is gaat het een leven lang mee. Je kan er zelfs een naam of geboortedatum op laten zetten. Baby armbandjes zijn extra sterk gemaakt, maar je moet er wel rekening mee houden dat het geen speelgoed is en ze dus altijd onder toezicht gedragen moeten worden. Zo'n armbandje zit verpakt in een mooi bewaardoosje, dus het is echt een bijzonder cadeau om te geven. Daat scoor je vast en zeker mee.

2. Geef heerlijke verzorgingsproducten. Daar heb je als ouders nooit genoeg van. Met een heerlijke geur en goed voor de babyhuid. Er zijn verschillende huidproducten, waarvan de bekendste wel Zwitsal is. Die ken je zelf nog uit je jeugd. Maar er zijn ook nieuwe producten op de markt, zoals Naif, een heerlijke lijn baby verzorgingsproducten met cremes en wasartikelen. Rituals heeft ook een babylijn uitgebracht, dat is ook een aanrader. Ze zien er vaak heel mooi uit, zodat ze niet misstaan in de babykamer.

3. Geef een prentenboek. Het is heel belangrijk om kinderen van kleins af aan voor te lezen. Daarom is een prentenboek een leuk begin en de meeste ouders hebben dat nog niet. In de boekhandel heb je een hele afdeling met deze boeken die vol met plaatjes staan. Daar val mee op als je dat cadeau geeft bij een babyshower. En misschien kan je het boek later zelf voorlezen aan de kleine. Boeken vol met plaatjes zijn niet alleen leuk om voor te lezen, ze staan ook mooi in de kast.

Slim is om vooraf te overleggen of iedereen een eigen babyshower cadeau meeneemt of dat je samen een wat groter cadeau geeft. Hopelijk heb je iets aan deze drie bovenstaande geschenken. Het belangrijkst is dat de moeder zich verwend voelt en dat ze alle aandacht krijgt. Die laatste loodjes zijn niet zo makkelijk. En dat kan ze vast genieten van al die mooie pakjes en ze stuk voor stuk uitpakken voordat de baby komt. Veel plezier op de babyshower!


© 2015 webschrijver, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.