De beste tip voor gezond en snel afvallen

De beste tip voor gezond en snel afvallen

Een nieuw jaar! Veel mensen willen nu snel afvallen en alvast voorbereiden op de zomer. Met simpele goede voornemens, kun je niet alleen snel maar ook gezond afvallen.De simpelste en gezondste manier voor snel afvallen is om je niet dik te drinken. Een lepeltje honing in de thee (of misschien wel twee), suiker en room in je koffie, een glaasje fris. En misschien ook nog wel wat gezond sinaasappelsap? Voor je het weet zit je al op 300 caloriën per dag. En dat is dan van alleen drinken, waardoor je niet gevuld raakt en de voedingsstoffen vaak laag zijn. Eet die sinaasappel liever heel, zodat je ook de gezonde vezels binnenkrijgt, en laat koffie en thee staan. Zoek gezonde en lekkere alternatieven die je ook zonder suiker en honing kunt nuttigen, zoals groene thee, of zoet je producten met calorievrije zoetmiddelen zoals stevia en erythritol als je echt niet zonder zoetigheid wilt. Kunstmatige zoetmiddelen staan erom bekend dat ze de drang naar zoetheid juist versterken, dus laat die liever staan.

Ook zijn er veel suikervrije drankjes beschikbaar zoals gewoon water met alleen een smaakje, al dan niet met bubbels. Zo kun je toch nog genieten zonder meteen een caloriebom binnen te krijgen.

Want met drie suikerhoudende drankjes, zit je als snel op 300 caloriën per dag. Dat lijkt niet veel, maar op jaarbasis kom je dan al op 100.000 calorien of omgerekend 15 kilo uit! Dat is nog eens gezond en snel afvallen!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 johanna, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.