Vitamines voor je haar

Vitamines voor je haar

Wat zijn de beste vitamines voor je haar? Veel mensen houden zich bezig met de inname van vitamines om meer energie te krijgen en zich vitaal te voelen. Vooral in de wintermaanden grijpen mensen naar vitaminepillen, voor dat extra beetje gezondheid en energie. Maar wist je dat vitamines ook goed zijn voor je haar?Vitamines die invloed hebben op je haar

Er zijn veel vitamines die invloed hebben op je haar. De kwaliteit van je haar heeft veel te maken met de stand van je algemene gezondheid. Voor gezonder jij zelf bent, hoe gezonder je haar ook zal zijn. Wanneer mensen vaak gestrest zijn en weinig energie hebben, dan zal je dat vaak terug zien aan het werk. Het haar wordt dunner en valt meer uit. Gelukkig zijn er vitamines die je hierbij kunnen helpen.

Vitamines haar

Zoals eerder aangegeven heeft je algemene gezondheid invloed op de kwaliteit van je haar. Maar er zijn enkele vitamines die een invloed hebben op de kwaliteit van je haar. Deze vitamines vallen onder de groepen B, C en E. deze vitamines zijn er vooral op gericht om de kwaliteit van je haar te verbeteren. Let hierbij altijd goed om de hoeveelheid die je hiervan inneemt. Bij het innemen van vitamines betekend het vaak niet dat hoe meer je neemt, hoe beter het is. Je lichaam kan vaak maar een bepaalde dagelijkse hoeveelheid aan. De rest zal het lichaam als afval wegdoen en is zonder van je inname. Lees altijd goed de bijsluiter van de vitamines die je krijgt of vraag de apotheek voor advies.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 jconline, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.