Biologische & Raw Hennep producten

Biologische & Raw Hennep producten

Biologische raw Hennep producten online kopen bij de superfoods specialist sinds 2010. Gezonde producten vol met hoogwaardige vitamines, mineralen, eiwitten, zuren en enzymen. 

Non GMO, allergeenvrij en zonder enige toevoegingen. Makkelijk online bestellen bij Ochun Natuurvoeding.
 Biologische Hennep producten

Ten onrechte heeft hennep een slechte reputatie, omdat het vooral met geestverruimende middelen en de criminaliteit daaromtrent geassocieerd wordt. Ten onrechte, want hennep is een veelzijdige plant met zeer voedingsrijke zaden. De zaden van de hennepplant zijn zeer eiwitrijk en bevatten verder onder meer ook vitamines als vitamine B1, vitamine B2, vitamine B6, vitamine D en vitamine E. Hennepproducten zijn bovendien makkelijk verteerbaar. De hennepproducten kunt u gebruiken in de maaltijd, of als aanvulling daarop. Met name de raw hennepzaden vormen een uitstekende, gezonde en proteïnerijke aanvulling op uw dagelijkse voeding omdat er geen enkele voedingswaarde verloren is gegaan. De mengt u door smoothies, overige drankjes of bijvoorbeeld een toetje. 

Daarom online hennep kopen bij Ochun

Op dit moment bieden wij de volgende hennepproducten aan: 

• Bio hennepezaden (ongepeld);
• Bio hennepzaad (gepeld);
• Bio Hennep proteine poeder;
• Bio Hennepolie.

Zoals u ziet kunt u terecht voor een breed scala aan gezonde hennepproducten. Allicht mist u nog iets op het gebied van hennep of heeft u allicht vragen? U kunt overdag direct uw vragen online aan ons stellen. Ook horen wij graag wat u vindt van onze producten. Laat daarom gerust een review achter, zodat ook andere klanten uw oordeel kunnen volgen.

Wat is er zo gezond aan hennep?

Hennep bevat enorm veel voedings- en bouwstoffen en is een natuurlijk product dat tal van lichaamsprocessen bevordert. Zowel de olie als de zaden bevatten voornamelijk veel proteïne. Zo wordt uw lichaam ondersteund bij het aanmaken van nieuwe cellen. Hennepolie bevat daarnaast alfa-linoleenzuur en linolzuur, stoffen die het lichaam nodig heeft maar zelf niet kan aanmaken. Tot slot biedt hennep uitkomst voor mensen met een glutenallergie. Hennepmeel is namelijk zeer bruikbaar in gerechten, maar geheel glutenvrij.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 ochun, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.