Gezond blijven

Gezond blijven

Gezond zijn is natuurlijk heel erg belangrijk en iedereen streeft daar naar. Het is wel belangrijk om te onthouden dat je nu gezond kan zijn, maar dat je later terug kan vallen in oude gewoontes. Je moet dus gezond zien te blijven. Anders zijn al die andere maanden voor niets geweest.Levensstijl

Een van de belangrijkste dingen is toch zeker wel dat mensen alles als een dieet zien. Wanneer jij je eten als een dieet zal gaan zien, is het eten zeker weten niet je vriend. Het eten gaat dan je vijand worden. Je moet juist vrienden worden met eten. Je moet gaan experimenteren met smaken en gaan kijken wat jij precies allemaal lekker vind. Het houd dus in dat het geen dieet is, maar een levensstijl. Je moet het niet zien als iets tijdelijks.

Wanneer jij het gaat zien als iets tijdelijks, ga je uiteindelijk weer terug vallen in je oude gewoontes. Je blijft dan niet gezond. Je bent dan even gezond geweest, maar je valt dan gewoon weer terug. Je moet je leven juist op de rit houden. Het is daarom erg belangrijk om het als een levensstijl te gaan zien. Op die manier zal je ook meer progressie zien. 

 

Negatieve gedachten

Negatieve gedachten zijn eigenlijk dan je grootste vijand. Je hoeft echt niet altijd gezond te doen. Je mag zeker wel eens een lekker chipje of drankje. Je hoeft jezelf daar zeker niet voor af te straffen, want iedereen doet dat. Het is belangrijk om te onthouden dat je het voor jezelf doet en zeker weten niet voor iemand anders. Als jij het voor iemand anders doet, dan ben je niet goed bezig. Je gaat dan ook niet de kracht vinden die je wel vind als je het voor jezelf doet.

Alle negatieve gedachtes zijn helemaal nergens voor nodig. Het is namelijk alleen maar positief wat je aan het doen bent. Het is zelfs heel erg positief dat je het durft. Een hele hoop mensen durven er namelijk niet voor uit te komen. Je moet je mindset veranderen, voordat je je levensstijl kunt gaan veranderen. Anders kun je helemaal met jezelf in de knoei raken en daar word je al helemaal niet vrolijk van.

Het beste is dan ook om eerst helemaal het roer om te gooien in je hoofd, voordat je dit gaat doen in je echte leven. Je moet eerst weten waar je aan begint en wat je wilt bereiken. Je hoeft echt niet elke dag te gaan sporten. Dat is nergens voor nodig. Je hoeft ook niet elke dag 2 stukken fruit te eten, dat doen maar weinig mensen. Je moet er gewoon achter komen welke gezonde dingen precies allemaal voor jou gaan werken, want het is jouw leven.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Jzuidema, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.