Extra handen zijn hard nodig in de zorg

Extra handen zijn hard nodig in de zorg

Het coronavirus heeft voor veel extra aandacht in de zorg gezorgd. Ben je bijvoorbeeld oud-verzorgende of heb je een achtergrond in de zorgsector? Aarzel dan niet om in de zorg te komen werken. ‘Onze mensen, onze kracht’ is het motto van ZorgdesQ en de basis van hun succes. Samenwerking, kennis van zaken, ambitie, presteren en gezamenlijk succes boeken, zijn zaken die binnen de cultuur van zorgdesQ passen. Het detacheringsbureau matcht de juiste kandidaten bij de juiste opdrachtgevers. Werken in de zorg brabant

Als je op zoek bent naar een afwisselende en uitdagende baan in de zorg dan ben je bij Zorgdesq aan het juiste adres. Er staan namelijk talloze vacatures in de zorg in Brabant open. Wil je bijvoorbeld aan de slag als uitzendkracht, werken via detachering of juist een vaste baan? Alles is mogelijk. Zorgdesq biedt de leukste opdrachten en vacatures voor jou, toegespitst op je persoonlijke wensen, competenties en behoeften.

Wat maakt het werken met zorgdesQ zo leuk en aantrekkelijk voor jou?

Jij staat centraal. Zorgdesq is enkel de verbindende factor tussen jou en de juiste werkgever. Persoonlijk contact en oprechte interesse in wie je bent en wat jou bezig houdt. Bovendien gunnen we elkaar de ruimte om elkaars belangen te begrijpen. Dit ontstaat door tijd en aandacht. Zorgdesq is een club die blij wordt als we jou je mogelijkheden zien benutten. Als jij groeit!

Meer informatie of persoonlijk kennis maken?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden om te werken in de zorg? Of zou je graag een vacature willen uitzetten? Wij gaan graag persoonlijk met je in gesprek om tijd en aandacht te schenken voor het opbouwen van een goede relatie. Bovendien voldoen al onze oplossingen voor 100% aan de Nederlandse flexwet, het aanbestedingsrecht en alle andere wet- en regelgeving omtrent de inhuur van derden. Kom gezellig kennis maken en laat je verrassen door het aanbod en de mogelijkheden. 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 naomizantman, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.