Waar moet je opletten bij aanschaf elektrische tandenborstel?

Waar moet je opletten bij aanschaf elektrische tandenborstel?

Elke tandarts zal je adviseren om een elektrische tandenborstel aan te schaffen om het beste resultaat te bereiken met het poetsen van je tanden. Hoe kies je de beste tandenborstel en hoe kies je de beste opzetborstels voor de elektrische tandenborstel?  Elektrische tandenborstel kiezen

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een elektrische tandenborstel? Het kiezen van een elektrische tandenborstel kan een moeilijke opgave zijn. Iedereen weet dat je minimaal twee keer per dag je tanden moet poetsen waarbij elke keer twee minuten lang. Maar waar moet je opletten bij het kiezen van een elektrische tandenborstel? 

Er zijn verschillende elektrische tandenborstels waarbij je kunt kiezen. Je hebt borstels waarbij de opzetborstel een roterende beweging maakt en je hebt tandenborstels die gebruik maken van een nieuwe sonische technologie. De borstels met de sonische technologie richt zich vooral op het verwijderen van aanslag waardoor je een witter gebit krijgt. Dit is aanslag die kan ontstaan door bijvoorbeeld koffie en wijn. Tandenborstels met een roterende beweging richten zich vooral op het verwijderen van tandplak. Hoe meer rotaties een borstel maakt, hoe beter het resultaat.

Waarom zijn opzetborstels belangrijk?

Wanneer je een keuze gemaakt hebt voor de elektrische tandenborstel, moet je nog een keuze maken voor de juiste goedkope opzetborstels voor oral b of een philips sonicare. Je hebt hier verschillende opzetborstels waaruit je kunt kiezen waarbij het verschil vooral zit in de hardheid van de borstel zijn. Het beste kun je je tandarts vragen welke borstel voor jou het beste is.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 jconline, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.