Wil jij deze zomer weer in die leuke bikini passen?

Wil jij deze zomer weer in die leuke bikini passen?

Gezond eten, veel water drinken, nauwelijks meer snoepen…maar toch blijf je dat buikje houden. Wat valt hier nu aan te doen, zonder dat je op een of ander dieet moet gaan? Maak dan gebruik van de Mymi Wonder Patch afslankpleisters op www.afslankpatches.com en betaal slechts EUR 13,95 per set!De Mymi Wonder Patch afslankpleisters zijn speciaal gemaakt voor het verliezen van vet in de buikstreek. Ze zijn bewezen effectief, veilig (FDA goedgekeurd, Amerikaanse Voedsel- en Waren autoriteit) en eenvoudig in gebruik. De Mymi Wonder Patch is dan ook niet voor niets al jaren het meest verkochte merk ter wereld. Deze afslankpleisters hebben maar één doel; dat gebied rondom je navel, precies waar dat vetlaagje zich bevindt, af te slanken.

De afslankpleisters maken gebruik van een natuurlijke, transdermale technologie en dienen als aanvulling op jouw trainingen voor het verkrijgen van een strakkere buik. Deze buikpleisters bevatten hoogwaardige en natuurlijke ingrediënten die zijn gekozen vanwege hun huidvriendelijke en afslankende eigenschappen.

De Mymi Wonder Patch is zeer eenvoudig en veilig gebruik. Iedere pleister kun je per dag maximaal 8 uur dragen. Voor een optimale werking en de beste resultaten dien je de afslankpatches te combineren met een gezond leefpatroon, gelet op voeding en voldoende lichaamsbeweging.

  • zorg voordat je de pleister aanbrengt voor een schone en droge huid
  • Gebruik de afslankpleisters niet op een beschadigde huid
  • Gebruik de pleisters maximaal 8 uur per dag (bijvoorbeeld op het werk of ’s nachts)
  • Om de de dag gebruiken wordt aanbevolen

Mocht je last hebben van medische klachten, dan dien je eerst contact op te nemen met een arts.

Bestel de Mymi Wonder Patch afslankpleisters op www.afslankpatches.com en betaal slechts EUR 13,95 voor een set (verpakking bevat 5 pleisters). Bestel 2 sets of meer en profiteer van gratis verzending!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 heerlenmedia, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.