Hairextensions Breda / Hairloxx extensions

Hairextensions Breda / Hairloxx extensions

Hairloxx extensions zijn zeer gewild. Wanneer u op zoek bent naar een zeer hoge kwaliteit extensions, zijn Hairloxx extensions de beste optie. Wat Hairloxx extensions zou zo bijzonder maakt is dat zij een ultra kleine aanhechtingen hebben.Hairloxx extensions kiest u wanneer u gaat voor kwaliteit. Luxx kappers is gespecialiseerd in het zetten van de perfecte hair extensions in Breda. Luxx kappers zorgt er voor dat de haarverlenging volledig opgaan in uw eigen haar, Hierdoor zul je niet zien dat er hair extensions zijn toegepast. De Hairloxx extensions kunnen worden voorzien in 23 kleuren. 

Wanneer zijn Hairloxx extensions de beste keuze?

Hairloxx zijn de perfecte keuze wanneer u gaat voor kwaliteit. De kleine aanhechtingen van Hairloxx kunnen door Luxx kappers zowel rond als plat worden gezet. Met de combinatie van kleine aanhechtingen en de perfecte kleur zal niemand zien dat u hairextensions draagt. 

Waar komen de hairextensions Breda vandaan?

Het haar is afkomsitg van een aantal geselecteerde tempels in India. Vrouwen komen meerdere keren in hun leven het haar doneren. Het waar wordt vervolgens verkocht en hierdoor kunnen scholen en kinderopvang worden gebouwd. Op deze manier zorgen de Hairloxx extensions dat iedereen er bij is gebaat. De Hairloxx extensions worden onder strenge voorschriften geproduceert. De richtlijnen waaraan de productie moet voldoen zijn ontwikkeld tijdens een universitaire studie. De kwalikteit kan op deze manier constant worden gewaarborgd. 

Voor informatie of een afspraak kunt u contact opnemen met Luxx kappers Breda of zelf een online afspraak inplannen.

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 shadow, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.