Het leukste cadeau voor jezelf: een beautybox!

Het leukste cadeau voor jezelf: een beautybox!

Af en toe mag je jezelf best verwennen. Alleen doen we dat tegenwoordig nog veel te weinig. Met een beautybox abonnement is dat verleden tijd: iedere maand krijg je dan een beautybox in je brievenbus of in de post. Hoe leuk is dat! Maar nog leuker is dat je zelf ook niet weet wat je krijgt. Zodat je iedere maand weer voor een verrassing staat. Maar een ding is zeker: iedere maand zorgt die box weer voor een verwenmoment. Benieuwd naar welk beauty abonnement het beste is? Hier zijn een aantal tips!Een Goodiebox abonnement

Verreweg het beste beautybox abonnement van Nederland en België is de Goodiebox. Er is ook een grote kans dat je dit merk al hebt voorbij zien komen op Instagram. Ze zijn erg populair en ze hebben dan ook al veel abonnees uit Nederland en België. Met een Goodiebox abonnement krijg je iedere maand 5 tot 7 beautyproducten in een box opgestuurd. Jij kunt deze producten testen en zo kun je weer nieuwe favoriete beauty producten ontdekken. Het kan ook zijn dat er producten tussen zitten die je niet fijn vindt, maar dat is natuurlijk ook het kleine risico dat je hebt met zo'n abonnement. Zie het als een klein wellness pakket voor thuis. Sowieso ga jij me-time inplannen als je het cadeau toegestuurd krijgt!

Een parfum abonnement

Ook populair is een parfum abonnement van Parfumado. Dit is een uniek concept, want hiervan bestaat er nog maar 1 in Nederland. Het houdt in dat je elke maand een nieuwe parfum sample toegestuurd krijgt. Deze sample is precies genoeg om de hele maand door te komen en om zo'n 3 a 4 keer per dag te sprayen. Het leuke is dat je de parfum zelf mag uitkiezen. Als je niets hebt ingevuld, krijg je de parfum van de maand opgestuurd. En je hebt keuze uit een heel groot assortiment parfums, zodat jouw favoriet er ook zeker tussen zal zitten. En het is een super leuk concept om nieuwe parfums te leren kennen, zonder de hele tijd daarvoor naar de parfumerie te hoeven gaan. Je kunt ook een quiz invullen waar een aantal parfums uitkomen die perfect bij je smaak passen. 

Nog meer beautybox abonnementen

Of er nog meer beautybox abonnementen zijn? Jazeker! Zo kun je bijvoorbeeld ook een Lookfantastic beautybox aanschaffen. Hier zitten 6 verschillende beautyproducten in. Je kunt kiezen voor een abonnement van 1, 3, 6 of 12 maanden. Hier zitten wel wat meer internationale beauty merken in verstopt. Ook kun je een Styletone beautybox nemen. Dit was het allereerste bedrijf in Nederland dat de beautybox op de markt heeft gebracht. Hier heb je keuze uit twee abonnementen, een classic variant en een ultimate variant die groter is en bestaat uit 9 tot 10 verzorgingsproducten. Heb jij de keuze al gemaakt? 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Maria02, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.