Goedkope hairextensions kopen

Goedkope hairextensions kopen

Wil je graag op een goedkope manier hair extensions kopen? Dan ben je bij Samshairextensions aan het juiste adres. Wij verkopen uitsluitend hoogwaardig haar. De import regelen wij helemaal zelf zonder hulp van derden. Goedkope haarextensions kopen? Bekijk ons ruime en goedkope assortiment in de webwinkel. Wacht niet langer om te profiteren van extreem hoge kortingen. Deze zomer hebben wij het gehele assortiment in prijs verlaagt. Wij hebben meerdere vestigingen in Amsterdam, Almere, Rotterdam, Utrecht en Groningen. Je kunt bij ons producten bestellen en achteraf betalen middels Afterpay. 

Sams hairextension is de webwinkel begonnen van uit een behoefte. Wij merkten dat er steeds meer vrouwen in Nederland zijn die echt behoefte hebben aan kwaliteit haar. Shanice Willemsen 1 van de mede oprichters van het bedrijf heeft daarom de eerste stap gezet naar een online webwinkel.

Wij vinden het erg belangrijk dat wij de klantentevredenheid van onze webwinkel in Amsterdam hoog houden. Daarom hebben we er voor gezorgt dat onze vriendelijke klantenservice 24/7 bereikbaar is.

Sams hairextensions verkoopt uitsluitend 100% Virgin hair. Oftewel Remy hair. Dit wil zeggen dat ons haar of in ieder geval het haar wat we verkopen dat dit 100 procent onbewerkt is.

Wanneer je besteld in onze webwinkel dan profiteer je in elk geval van de volgende voordelen:

  • 100% tevredenheidsgarantie 
  • Niet goed = geld terug
  • Laagste prijsgarantie

Onze webwinkel richt zich voornamelijk op vrouwen maar ook mannen kunnen bij ons terecht. Bijvoorbeeld voor een duurzame lace wig of goedkope pruik.

Bestellen is nog nooit zo makkelijk geweest. Je hoeft allleen maar onze checkout te doorlopen zodat je in 1 oogopslag voorzien ben van de juiste informatie. Het haar wat wij verkopen is 100% virgin. Ons aanbod is uniek in Nederland. Onze klantenservice is 24/7 bereikbaar middels verschillende social media platformen waaronder Facebook, Twitter en Instagram..

Onze erkende en gecertificeerde haar stylisten staan graag voor u klaar. Zij brengen uw wensen en behoeftes in kaart zodat ze advies op maat kunnen uitbrengen. Advies voor de aankoop van een product is uiterst belangrijk. Natuurlijk kunt u altijd een product ruilen maar voorkomen is altijd beter dan genezen. Overtuigd? Wacht niet langer en neem vandaag een kijkje in onze fashion webwinkel van Nederland. Tot ziens.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 samshair, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.