Waarom je elke week een gezichtsmasker zou moeten gebruiken

Waarom je elke week een gezichtsmasker zou moeten gebruiken

Je huid wordt dagelijks blootgesteld aan veel schadelijke factoren die niet goed zijn voor je huid. Denk aan uitlaatgassen en andere stoffen die er in de lucht hangen. Een gezichtsmasker is gezond voor de huid en kunt er goed door ontspannen. Je kunt een gezichtsmasker zien als een tweede huid. Wanneer je het masker aanbrengt, worden warmte en vocht vastgehouden en hierdoor krijg je een betere doorbloeding. Maar dat het gezond is voor de huid is niet de enige reden. Lees verder voor meer redenen waarom jij een gezichtsmasker in je daily verzorgingsroutine moet toevoegen.Huid herstellen

Of je nu een droge huid heb of juist een vette, voor elk huidtype is er wel een masker dat jou huid weer in balans brengt. Je huid voelt hierna aan als een zacht babyhuidje. Je zou ook meerdere masker na elkaar kunnen gebruiken, zo zijn er maskers om de huid te zuiveren of juist extra te hydrateren.

Totale ontspanning

Niet alleen voor je huid is een masker gezond, maar ook voor je geestelijk gestel kun je hiermee helemaal zen worden. Zo is het heerlijk om een masker aan te brengen en hiermee lekker op de bank te gaan liggen, of lekker in je tuin in de zon. Na een goed masker zul je je helemaal ontspannen voelen.

Een grondige reiniging

Je hebt verschillende maskers met verschillende functies, maar een goede reiniging is zeker heel belangrijk. Een reinigend masker verwijderd het overtollige talk in je huid. Hierdoor zul je minder last van puistjes en mee-eters hebben. Naast dat het overtollig talk worden ook de dode huidcellen verwijderd. Na het masker zal je huid weer stralen als nooit tevoren!


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 BrianA, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.