Belos Pés Pedicure Ommen

Belos Pés Pedicure Ommen

Belos Pés Pedicure Ommen, voor mooie en gezonde voeten!

Nalva Carvalho, gediplomeerd pedicure, is hét gezicht van Belos Pés. Ga je puur voor de ontspanning, of heb je voetproblemen en wil je hier graag vanaf? Bij Belos Pés Pedicure wordt daan goed voor gezorgd!Belos Pés Pedicure Ommen, voor mooie en gezonde voeten!

Nalva Carvalho, gediplomeerd pedicure, is hét gezicht van Belos Pés. Ga je puur voor de ontspanning, of heb je voetproblemen en wil je hier graag vanaf? Bij Belos Pés Pedicure wordt daar goed voor gezorgd!

Esthetische behandelingen

Je kunt kiezen voor de een korte behandeling van 20 minuten of de basis voetbehandeling van 40 minuten. Bij een korte behandeling worden de voeten eerst gedesinfecteerd en hierna worden de nagels geknipt. Mechanisch worden deze dan netjes afgewerkt en de nagelomgeving wordt gereinigd. Toch liever een basis voetbehandeling? Dan kun je denken aan puur en alleen het mooier maken van je nagels door het verzorgen van de voeten en het lakken van de nagels. Maar ook voor ingegroeide nagels, kalknagels, kloven, eelt of likdoornproblemen kun je deze behandeling boeken. Geef aan wat jij graag zou willen, zodat Nalva een inschatting voor je kan maken hoe lang de behandeling ongeveer zal gaan duren.

Spa Pedicure behandelingen

Houd je van ontspanning, kies dan voor een Spa Pedicure behandeling. Je voeten worden dan eerst heerlijk gereinigd met een warm voetenbad. Hierna worden je voeten lekker gescrubd. Scrubben van de huid is erg belangrijk. Zo houd je je voeten lekker zacht, maar het voorkomt of verwijderd ook eeltvorming. Na het scrubben krijg je een ontspannende voetmassage. Uiteraard kun je zelf de druk aangeven die jij prettig vindt. Na de massage wordt het voetmasker in gemasseerd. Deze maskers worden aangepast aan jouw huid.

Passend advies

Ook voor advies kun je bij Nalva terecht. Heb je voetklachten, maar weet je niet zeker wat het is, Nalva komt ook dan graag langs om te kijken wat ze voor je kan doen.  Zij overlegd dan ter plekke met jou wat zij voor je kan doen. Telefonisch overleg kan ook, maar in de meeste gevallen is het beter om de problemen op het oog te bekijken. Nalva geeft dan advies over de behandeling die bij jou past. Mocht het nodig zijn dan verwijst zij je door naar een arts. Nalva wil dit jaar gaan starten met de opleiding ‘Pedicure Risicovoet’ waardoor ze jou als klant nog beter kan helpen.

Thuis pedicure

Heb je een afspraak geboekt bij Nalva, dan komt zij bij je thuis. Hiervoor hoef je dus de deur niet uit. U heeft dan uw eigen pedicure aan huis in Ommen. Woon je binnen een straal van 15 kilometer van Ommen, dan worden er geen extra kosten berekend (tenzij er parkeerkosten van toepassing zijn).  Woon je hier buiten, dan gelden er andere tarieven. Uiteraard gaat dit allemaal in overleg met jou.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 BelosPesPedicure, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.