Fijne beautyproducten voor de winter

Fijne beautyproducten voor de winter

De winter komt er aan. Denk aan de verschillende feestjes die er zijn: Sinterklaas, Kerst, eindgala's. Je wilt er op elk moment mooi uit zien. In dit blog artikel geven wij drie tips over welke beautyproducten je deze winter kunt gebruiken voor je feestjes.Blush om van te blozen

Een groot voordeel van de kou is dat de wangen automatisch roze worden. Alleen willen we dit natuurlijk veel mooier maken. Een kleine toevoeging van de blush zorgt ervoor dat de wangen warm overkomen. Deze warmte stralen we uit in het koude weer waardoor je er weer bij loopt alsof het zomer is. 

Kies voor een winter kleurenpalet oogschaduw

Laat je ogen spreken deze winter! Glitter glamor of toch nude en bescheiden? De kleurenpalet van L'oreal by Doutze Kroes brengt al deze mogelijkheden samen. Door deze kleurenpalet te gebruiken is het makkelijker om de winterkleren te combineren. Wil je deze Make up kopen kijk dan op de website van Makeupshoppen.

Een warme kleur op je lippen

Tegenwoordig heb je zoveel kleuren lippenstift. Blauw, rood, paars, groen noem maar op! Maar wat is nou de beste kleur voor in de winter? Omdat het koud is wil je juist warmte uitstralen. Kleuren die warmte uitstralen zijn vaak de nude kleuren, nude pink, nude brown of zelfs nude rood.

Nagellak die bij je past

Maak je look af met winterkleuren voor je nagels. Kleuren zoals Terracotta, kersenrood of donkerblauw kunnen allemaal. Deze mooie donkere kleuren zijn mooier dan je denkt! Probeer ze eens uit, je zult verrast worden.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Anthony, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.