Synthetische haarextensies wassen in 5 stappen

Synthetische haarextensies wassen in 5 stappen

Heb je synthetische haarextensies? Dan is het belangrijk je haar zo min mogelijk te wassen. Hoe minder je je haarextensies wast, des te langer je plezier hebt van je extensies. Je kunt je haarextensies bijvoorbeeld ook even buiten laten luchten als ze niet meer zo fris ruiken, in plaats van ze een wasbeurt te geven.

Kom je er echt niet meer onderuit jouw synthetische haarextensies te wassen? Kijk dan eens op: https://www.oxyextensions.nl/clip-in-extensions voor meer informatieStap 1: kam je extensies goed door

Voor je jouw haarextensies gaat wassen, kam je ze goed door. Doe dit wel voorzichtig, want je wil de haarextensies niet kapot trekken.

Stap 2: maak je haarextensies nat

Als je je haarextensies goed hebt doorgekamd, kun je ze nat maken. Dit doe je door lauw water over je extensies heen te laten glijden. Zet de kraan niet te hard, maar maak je haarextensies voorzichtig nat onder een zachte straal.

Stap 3: was je haarextensies met een wasverzachter

Je kunt je synthetische haarextensies het beste wassen met wasverzachter. Let op: je wrijft de wasverzachter niet in het haar, maar kamt het met je vingers door de haarextensies heen.

Stap 4: spoel je haarextensies uit

Als je je haarextensies goed hebt ingezeept met de wasverzachter, kun je het haar uitspoelen. Ook dit doe je met lauw water, door het water zachtjes over je haar heen te laten glijden.

Stap 5: laat je haarextensies drogen

Als je je haarextensies hebt uitgespoeld, knijp je het overtollige water uit het haar. Nu dep je de haarextensies met een handdoek droog, om het vervolgens voorzichtig uit te kammen. Als je dit hebt gedaan, laat je het haar liggend en op een natuurlijke wijze drogen.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 lizzmedia, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.