Alles over het stijlen van je hairextensions 

Alles over het stijlen van je hairextensions 

Voordat je je hairexensions gaat stijlen is het van belang om de juiste stappen te volgen. Dit is bedoeld om je hairextensions in een zo goed mogelijke conditie te houden zodat ze zo lang mogelijk mooi blijven. Het begint bij het borstelen van het haar. Dit dient goed te gebeuren, van onder naar boven. Vervolgens dient er een bescherming te worden aangebracht, hierover kunnen de stylistes van Luxx Kappers u goed adviseren. Daarnaast is het belangrijk dat u de stijltang niet hoger dan 160 graden zet en deze niet langer dan 8 seconden op het haar te houden. Een goede haarolie of een goed serum kan na het stijlen uw haar wat herstellen om de schade te beperken. 

De hairextensions die worden gebruikt bij de kapper Ginnekenweg zijn van zeer goede kwaliteit en blijven erg lang mooi wanneer deze goed worden behandeld. Onze topstylistes kunnen u adviseren a.d.h.v. de manier waarop u uw haar behandeld of gebruik het beste bij u past. Hairextensions worden zowel gekozen. 

Heeft u informatie nodig over hairextensions of bent u op zek naar verzorgingsproducten, neem gerust contact op met de spelialisten van Luxx Kappers, de kapper Breda. Deze specialisten van kapper Breda kunnen u optimaal adviseren met betrekking tot uw wensen. Als u op zoek bent naar goede kwaliteit dan kunt u terecht bij de kapper Ginnekenweg Breda. We plannen graag een afpsraak met u in, neem direct contact op via de website van Luxx Kappers. 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 shadow, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.