Nan design urnen winkel

Nan design urnen winkel

Nan design is een urnen en glas design winkel uit Maastricht. Nan design wordt gerund door een glaskunstenares die prachtige glazen designs maakt. Hieronder lees je er meer over.



Nan design

Nan design is dus een glas design winkel die gespecialiseerd zijn in het maken van glazen schalen en kleurrijke en smaakvolle glas in lood stukken maakt voor zowel binnen als buiten. Nan design gebruikt ingekocht glaswerk en bewerkt deze dan verder met haar eigen creaties. Dit levert unieke en verrassende designs op. Nan design is ook gespecialiseerd in het maken van glazen urnen. Hier wordt veel kleur gebruikt om ook weer unieke en prachtige designs te maken. Urnen komen tegenwoordig uiteraard in allerlei verschillende vormen, maten en kleuren. Nan doet het net even anders dan de standaard grijze, zwarte of witte urn.  De kunst van Nan geeft een urn net iets meer karakter. Hieronder lees je hier meer over.

Urnen winkel Nan

Een urn kopen is natuurlijk iets wat misschien iets minder leuk is omdat het verbonden is het met het verlies van een dierbare. Nan design heeft daarom ook speciale en unieke urnen. Door deze speciale en unieke urnen kan de laatste rustplaats van jouw dierbare een mooi stuk kunst zijn. Het atelier van Nan design kan op afspraak buiten de gebruikelijke openingstijden ook geopend worden. De urnen winkel geeft elke bestelde urn speciale aandacht en dit zorgt voor unieke en mooie designs. De urnen winkel van Nan houdt ook rekening met bepaalde wensen en behoeftes. Deze wensen en behoeftes van klanten worden dan meegenomen bij het maken van het design. De urnen van Nan zijn een vrij unieke en speciale vorm van kunst. Je kan de website van de urnen winkel bezoeken en bekijken wat ze hebben.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 webwings, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.