Bouwbedrijf Rudigro Veenendaal - klussen in en om het huis

Bouwbedrijf Rudigro Veenendaal - klussen in en om het huis

De vakmannen van Bouwbedrijf Rudigro Veenendaal staan voor jou klaar! Heb jij een of meerdere klussen in en rondom Veenendaal? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.Voor welke klussen kun je bij Rudigro terecht?

Stucwerk, schilderwerk, electra, water, afvoer, timmerwerk, vloeren leggen, keuken plaatsen, dakraam plaatsen en de renovatie van je badkamer. Dit zijn werkzaamheden die de vakmannen voor je uit handen nemen. Dit scheelt jou weer de nodige stress.Met 30 jaar ervaring op het gebied van bouwen en verbouwen klaren wij de klus. Bouwen en verbouwen, in en om het huis, wij regelen het van A tot Z.

 

Waarom kiezen voor Rudigro?

Zoals je hierboven leest kun je eigenlijk voor elke klus bij ons terecht. Wij denken graag met je mee in oplossingen en wij zijn betrouwbaar in het nakomen van onze afspraken. Vind je het lastig hoe je nu bepaalde klussen aan wilt pakken en wil je hierin advies? Dat is zeker mogelijk. Onze vakmannen leveren vakwerk tegen een betaalbaar tarief. Een offerte aanvragen is dan ook geheel vrijblijvend en gratis.Wilt u snel handelen en binnen een bepaald termijn de klus geklaard krijgen? Dan gaan wij snel aan de slag.


 

Afwerking tot in detail

Wanneer onze vakmannen aan de slag gaan voor de desbetreffende klus kun je er vanuit gaan dat alles tot in detail afgewerkt wordt. Strakke lijnen of sierranden behoren dan ook tot de mogelijkheid. Door onze veelzijdigheid zijn wij van alle markten thuis. Een kapotte leiding, het afwerken van de badkamer of de plaatsing van een nieuwe keuken zijn verschillende klussen waarvoor je ons in kunt schakelen. Groot of klein, voor de klussen in en rondom Veenendaal moet je bij ons zijn.

Zes dagen per week klaren wij de klus behalve op zondag. Inmiddels hebben wij al meer dan 200 projecten uitgevoerd en zijn er meer dan 550 offertes uitgebracht.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 merweb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.