de Krokodillentang: nooit meer stuntelen met houtsblokken voor de open haard

de Krokodillentang: nooit meer stuntelen met houtsblokken voor de open haard

Het stuntelen van houtsblokken bij de open haard kan erg gevaarlijk en lastig zijn. Met de krokodillentang is dit gelukkig verleden tijd!Veel eigenaren van een open haard zullen zich herkennen in deze situatie. Het opstoken van uw haard kan knap lastig worden als je geen goede tool hebt om de houtsblokken makkelijk te kunnen positioneren. De meeste tangen voor de open haard zijn smal en laten vaak de houtsblokken vallen tijden het opstoken. 

Gelukkig hoeft u nooit meer te stuntelen met houtsblokken en wordt het opstoken van uw vuur een gemakkelijke ervaring. Een Duitse fabrikant genaamd Goldmann Innovate heeft onlangs de krokodillentang ontwikkeld. Deze tang heeft zijn naam te danken aan het feit dat de tang lijkt op de bek van een krokodil. Door de speciale mechanieken, is deze krokodillentang zeer duurzaam en kan het ieder gewicht met gemak optillen. Doordat de tang uitgerust is met acht zogenaamde tanden, kan het elk object vasthouden en kunt u de tang met een hand bedienen. Hierdoor vallen de houtsblokken niet meer uit de tang en kunt u zonder moeite uw open haard weer aanwakkeren. 

De krokodillentang is van hoogwaardige kwaliteit en wordt geproduceerd in Duitsland zelf. Een coating moet ervoor zorgen dat het hoogwaardige metaal beschermd wordt en voor een lange tijd gebruikt kan worden. Standaard wordt de krokodillentang verkocht met drie jaar fabrieksgarantie. 

De krokodillentang is online verkrijgbaar in Nederland bij verschillende aanbieders. Tevens is de krokodillentang een enorm leuk kado om te geven aan vrienden of familie.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 sanderyt, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.