Schilders Dordrecht

Schilders Dordrecht

Voordat u een grondlaag verf op het houtwerk zet moet u altijd eerst goed schuren. Wanneer u moet schuren heeft u veel gemak van een vlak en een vuistschuurmachine.Schuren

Een verflaag die nog in goede conditie is moet eerst worden geschuurd en daarna nog worden ontvet. Het ontvetten gaat gemakkelijk en in één keer wanneer u gebruik maakt van watervast schuurpapier en ammoniakwater.

Barsten en houutrot
Via een barst in de laag verf kan water in het hout dringen. Hierdoor kan houtrot ontstaan. Ga via de volgende stappen te werK;
- Steek het aangestate hout zorgvuldig weg
- Herstel de plek met een reparatiemiddel voor houtrot
- Na dat het is uitgehard kunt u de reparatie schuren en schilderen.

U ziet altijd barsten bij houtverbindingen. Deze vragen om wat extra behandeling. 
- Steek een barst uit in de vorm van een U. Minimaal 5 milimeter diep en breed
- De groef kan worden gevuld met acrylaatkit. Deze kit kan gewoon overschilderd worden. 

Probeer altijd op het milieu te letten. Als we dat samen doen zal er verbetering optreden. Het begint bij de klein beetjes. Verzamel alle verfresten en breng dit naar het gezamelijk inzamelpunt voor klein chemisch afval.

Wilt u het liever door een deskundig bedrijf laten uitvoeren? Dat kan! Neem direct contact op met Schilders Dordrecht en zij kunnen de werkzaamheden deskundig en zorgvuldig voor u uitvoeren.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 shadow, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.