Zo maak jij je woning zomerklaar met buitenzonwering!

Zo maak jij je woning zomerklaar met buitenzonwering!

De zomer staat alweer voor de deur en daar moeten we ons goed op voorbereiden. Zo houden we graag de warmte buiten op de meest warme zomerdagen, zodat we binnen kunnen afkoelen. Welke type buitenzonwering past bij jou en jouw woning?Strakke en moderne look?

Als eerst hebben we screens voor een strakke en moderne look. Als je vindt dat de buitenkant van jouw woning het visitekaartje is en iets functioneels wil hebben. Dan zijn screens de perfecte optie. Daarbij zijn ze ook super praktisch en effectief. Hoe werken screens nou? Screens zitten strak langs uw raam, waardoor de zon al wordt buiten gehouden voordat het uw raam bereikt. Wat er super stijlvol uitziet en het bij elke woningstijl past. In de woonwinkel heb je (bijna) iedere gewenste kleur screens.

Persoonlijke en sfeervolle tint?

Als tweede hebben we markiezen voor buitenzonwering met een persoonlijke tint. De belangrijkste functie van markiezen is om het licht te dimmen, waardoor de temperatuur in jouw woning ook daalt. Daarbij worden markiezen ook gekozen voor hun bijzondere uitstraling en voor het aanbrengen van sfeer aan uw woning. Markiezen worden gekozen in traditioneel dessin, bijvoorbeeld blauwe strepen. Dat is niet het enige wat er gekozen kan worden, want er is veel meer mogelijk. Kom je daarvoor langs in de woonwinkel Oldenzaal?

Strak en 100% zonwerend?

Vervolgens hebben we strakke en veilige optie, de rolluik. Als je op zoek bent naar 100% zonwering om de buitenzon te weerstaan is dit de beste optie. Daarbij zijn rolluiken in iedere kleur toe te passen en ook heel stijlvol. In de zomer zijn de rolluiken een goed middel om felle zonnestralen te weren, waardoor er binnen een aangename temperatuur is. Hoe werkt zo’n rolluik nou? De rolluiken zitten kort op het raam met een bak bovenaan waar het luik in-en uitrolt. Ook zijn de rolluiken sfeervol, veilig en geluiddempend.

Een andere handige optie?

Als laatst hebben we knikarmschermen, een optie die handig is en vele voordelen kent. Een knikarmscherm zorgt niet alleen voor schaduw, maar het beschermt ook tegen hitte. Daarbij werkt het zonnescherm ook nog eens heel handig. Een knikarmscherm wordt aan de buitenkant van je woning bevestigd en je kan het makkelijk verschuiven.

Wat past bij jou en jouw huis?

Heb je in een van deze buitenzonwering interesse of wil je nog wat meer informatie dan helpen ze je graag in de woonwinkel in Hengelo.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 BrianA, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.