Een eerlijke nieuwbouwmakelaar in jouw regio

Een eerlijke nieuwbouwmakelaar in jouw regio

Voor wie zijn zoektocht naar een huis is gestart zal er al snel achter komen dan dat niet zo makkelijk gaat als je eerste instantie zou bedenken.Vooral met de huidige woningmarkt die totaal over de kop is geslagen. Men komt heel moeilijk aan een nieuwe woning en dit heeft te maken met de vraag die het aanbod niet aankan en het feit dat huizen nu extreem duur zijn. Wij als nieuwbouwmakelaar zijn jouw partner in het zoeken van een woning die aan alle eisen voldoet. Voor iedereen is dit weer anders dus om dit zo goed mogelijk aan te pakken, nodigen we je graag uit voor een gesprek.

Het eerste gesprek

Wanneer je voor ons heb gekozen als je nieuwbouwmakelaar, kan je rekenen op volledig ontzorging en dat begint al bij het eerste gesprek. Tijdens dit gesprek nemen we grondig door wat voor specifieke wensen en of eisen je hebt voor de woning. Onze makelaars weten precies wat er reel is en wat misschien niet. Daarnaast zijn onze makelaars bekend met de trends die spelen in het vastgoed en kunnen je daarom een goede kant op sturen. In het laatste stukje vertellen we je wat meer over ons als bedrijf.

Wie wij zijn?

Het mag duidelijk zijn dat we een belangrijke makelaar zijn in de regio Ede en Nijkerk. Onze klanten kunnen je ook precies vertellen waarom bij een belangrijke speler zijn. Met een team van opgeleide specialisten werken we hard om een geschikte woning voor onze klanten te vinden. We kunnen je niet verzekeren dat we je droomhuis voor prikkie vinden maar we kunnen wel een goede onderhandelingspartner zijn. Geïnteresseerd? Neem dan snel contact op met één van onze makelaars en plan jouw eerste gesprek in. Wie weet zit jij binnen een jaar al in je nieuwe woning met inboedel.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.