De oplossing in de woningbouw | Ribcassettevloer

De oplossing in de woningbouw | Ribcassettevloer

Een ribcassettevloer is tegenwoordig niet meer weg te denken in de woningbouw. Deze vloer is een soort fundering waar de huizen of kantoorgebouwen op komen te staan. De vloeren zijn niet te zien vanaf de binnenkant van het huis of kantoor.Een ribcassettevloer is tegenwoordig niet meer weg te denken in de woningbouw. Deze vloer is een soort fundering waar de huizen of kantoorgebouwen op komen te staan. De vloeren zijn niet te zien vanaf de binnenkant van het huis of kantoor. Bovenop de fundering ligt een vloer die wel te zien is vanaf binnen. Dit is vaak laminaat, tapijt, steen, of een visgraatvloer. De ribcassettevloer is milieuvriendelijk en ook dat is niet meer weg te denken in ons leven. We moeten steeds milieubewuster leven om de opwarming van de aarde tegen te gaan. De vloer helpt hier dus ook aan mee door heel goed geïsoleerd te zijn. Door de hoge isolatiewaarde gaat er weinig energie verloren door de grond. Dan hoeft er dus minder energie gebruikt te worden om het huis warm te houden. Dit bespaart ook nog eens kosten voor de inwonenden. De energieprijzen zijn tegenwoordig niet mis en daarom is het belangrijk om hierop te kunnen bezuinigen.

De voordelen van een ribcassettevloer

Hierboven zijn al een aantal voordelen over de ribcassettevloer benoemd, maar er zijn er nog meer. Naast het milieuvriendelijke en geldbesparende aspect zijn er nog meer dingen die een voordeel opleveren. Zo kunnen de vloeren erg snel geplaatst worden wat uiteindelijk ook weer geld bespaard. De monteurs worden uiteindelijk per uur betaald, hoe sneller ze dan klaar zijn hoe goedkoper het wordt. Het is prijstechnisch ook nog eens 1 van de goedkopere funderingen. De goedkope prijs doet daarbij ook niet af van de kwaliteit van de vloer. Kortom, een ribcassettevloer is nog niet zo’n slechte keuze. Voor een duidelijke prijs en duidelijke mogelijkheden is het aan te raden om naar een professionele partij toe te stappen. Vraag vervolgens een offerte aan en dan kunt u aan de slag met het bouwen van uw droomhuis.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 GerardKempers, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.