Snel internet voor thuis

Snel internet voor thuis

Net een nieuw huis gekocht? En op zoek naar snel internet? Of word je helemaal gek van je huidige aanbieder en ben je op zoek naar een betere? Heb je ook bellen en tv thuis? Dan denk je waarschijnlijk aan alles in 1 vergelijken. Maar hoe pak je dat eigenlijk aan? Wij helpen je op weg.Het uitzoeken van een nieuw internetabonnement gaat in een aantal stappen. Want kun je nu het beste een abonnementen nemen van Ziggo, Telfort, Tele2, T-Mobile of één van de andere aanbieders? Met behulp van de volgende eenvoudig stappen kom je wellicht tot de juiste keuze. Blijf vooral nadenken met gezond verstand en wees kritisch op wat je wilt.

  1. Denk na over wat je minimaal wilt hebben. Welke internetsnelheid heb je nu (en behaal je ook echt – dit kun je testen) in huis. En waarom bevalt dat niet? Wordt er heel intensief gebruik van gemaakt waardoor het traag is? Dan is het slim om te kiezen voor wat sneller internet. Misschien is glasvezel zelfs wel een optie. Dan kun je met dezelfde snelheid uploaden en downloaden. Kan handig zijn.
  2. Gaat het ook om TV? Bedenk dan goed naar welke zenders je vaak kijkt. Als je een abonnement gaat afsluiten word je verleid met extra TV-pakketten, die zorgen voor hogere maandelijkse kosten. En dat is zonde als je er toch eigenlijk nooit naar kijkt.
  3. Heb je ook bellen voor thuis nodig? Of bel je eigenlijk altijd met je mobiele telefoon? Een afweging die je even moet maken en eventueel ook weer kosten kan besparen voordat je één of ander ‘onbeperkt bellen voor thuis’ abonnement aanvinkt omdat het zo aantrekkelijk lijkt.
  4. Kijk aan de hand van deze vragen vervolgens welke aanbieders er kunnen leveren op jouw adres. En leg daar vervolgens jouw wensen en eisen tegenaan aan de hand van de vragen die je net hebt bedacht. Vervolgens kun je door een vergelijker te gebruiken snel zien welke pakketten er over blijven waar je uit kunt kiezen.

Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 Mike, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.