MVA Amsterdam

MVA Amsterdam

Wat is de MVA en waar staan de letters voor? En wat doet de MVA allemaal voor mij? Klik op de volgende link en ontdek alles over de MVA Amsterdam MVA, een beroepsvereniging van taxateurs en makelaars, is vergelijkbaar met de NVM. MVA is een professionele organisatie van taxateurs en makelaars. Deze vereniging omvat bijna 600 professionals in onroerend goed. De vereniging heet "de Champions League voor de Nederlandse vastgoedmarkt". Dit is een indrukwekkende bewering en het wordt hoog tijd dat we erachter komen wat MVA betekent.

Wat is de MVA precies?

Laten we beginnen met het beantwoorden van de veelgestelde vraag: "Wat betekent MVA?" Het staat voor Makelaarsvereniging Amsterdam. Het logo met drie gekruiste kruisjes, "Amsterdammertje", identificeert meteen de regio waarin ze actief zijn. Het lijkt ook verdacht veel op het NVM-logo, de grootste belangenorganisatie voor taxateurs en makelaars in Nederland. Het is geen ongeluk. In 1877 werd de MVA opgericht. De Amsterdamse Makelaarsvereniging, opgericht in 1877, zou ruim 100 jaar later fuseren met de Nederlandse Bond Van Makelaars tot de NVM. De MVA-leden zijn allemaal lid van de NVM. Deze 600 taxateurs, makelaars en vastgoedprofessionals uit Nederland zijn allemaal verschillend vanwege hun respectievelijke regio's. MVA-leden zijn gevestigd in de Metropoolregio Amsterdam.

  • Aalsmeer
  • Amstelveen
  • Badhoevedorp
  • Diemen
  • Landsmeer
  • Ouderkerk aan de Amstel
  • Uithoorn
  • Water land
  • De Zaanstreek
  • Zwanenburg

Veel buitenlanders zien Amsterdam als Holland of heel Nederland. Het is gewoon een gemeente binnen de Randstad, vlakbij Schiphol. Voor de aan- of verkoop van uw huis kunt u bij iedere Nederlandse makelaar terecht. Hoe kan MVA Amsterdammers helpen?

Wat zijn mva leden bij aangesloten?

Vastgoedprofessionals zijn aangesloten bij NVM. De vraag is hoe de Makelaarsvereniging Amsterdam zich onderscheidt van andere vastgoedprofessionals? Wat houdt de MVA in en waarin verschillen taxateurs en makelaars van elkaar? NVM-leden hebben ook toegang tot dezelfde diensten als alle leden. De Metropoolregio Amsterdam vraagt echter om een unieke aanpak en deskundige. Omdat ze meer vertrouwd zijn met het gebied dan internetmakelaars, kunnen lokale makelaars beter zijn als verkopende of kopende makelaars. Amsterdam is meer dan een Nederlandse stad. In veel gebieden fungeert deze gemeente als het centrum van het land. Unieke uitdagingen buiten de stad op stelten. Meer weten over MVA klik op de volgende link: MVA

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 eric12, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.