Funda Verkocht

Funda Verkocht

Wat doet funda met verkochte woningen en waar kan ik alle verkochte woningen vinden op funda? Klik op de volgende link om alles te vinden over Funda VerkochtIst uw huis verkocht via funda maar ziet u de advertentie nog wel? Als de makelaar dit item niet verwijdert is het mogelijk dat uw woning nog online staat. Het kan zijn dat je je afvraagt waarom fverkochte woningen online blijven staan. Mogelijk wilt u deze informatie verwijderen. Op deze pagina vindt u informatie over waar u deze kunt vinden. Het is ook handig om te weten: Hoe vind ik verkocht onroerend goed op funda

Funda de perfecte plek om een huis te verkopen.

Wat is de maximale tijd dat verkochte huizen online kunnen blijven? Hoewel dit een veelgestelde vraag is, weten veel mensen het antwoord niet. Deze informatie is te vinden op de populaire woningwebsite, maar je moet er wel naar zoeken. Het is door ons gezocht en we hebben geconstateerd dat de maximale tijd die nodig is om te voltooien een jaar is. Maar dat is niet alles. "Maximum" kan korter zijn.

De tweede vraag die je misschien stelt is: "Hoe kan ik mijn huis van de markt laten halen?" Alle verkochte woningen blijven op funda staan totdat ze worden verwijderd. Particuliere huiseigenaren kunnen hun woning niet op funda publiceren. Je kunt ze niet verwijderen. U kunt een verzoek indienen om uw huis niet te laten zien. U kunt contact opnemen met de makelaar die uw huis op funda heeft verkocht om de woning te laten verwijderen of aanpassen door de verkoopmakelaar.

Mijn verkochte huis staat nog op funda

Zoek op "verkocht" en je huis wordt getoond. Hoewel u misschien naar een andere plaats verhuist, zijn foto's en beschrijvingen van het interieur en exterieur nog steeds te zien. Dit soort informatie is niet voor iedereen weggelegd. Waarom blijven alle verkochte woningen op funda, ook al zijn ze verkocht? Adverteren voor de makelaar is de belangrijkste reden.

Meer weten. Ga naar het artikel Funda Verkocht voor meer informatie.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 eric12, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.