Funda Finest

Funda Finest

Smullen van andermans intereur dat is wat Funda Finest doet. Wil je hier alles over weten en de meest bizarre interieurs ontdekken? Check het in het volgende artikel: Funda FinestZelden krijgen we te zien in de hoofden van vreemden. Woningsites maken het makkelijker om naar je buren te kijken. Niet iedereen is trots om te pronken met een glimmende nieuwe visgraatvloer of ruime woonkamers. Op Funda's mooiste Instagram-account staan de meest creatieve, bizarre en originele foto's. Deze pagina is meer dan alleen een verzameling gekke foto's. Op het Instagram-account staan de meest recente funda best voorbeelden. Om te zien of deze gekke scènes echt zo bizar zijn, kijken we naar de motivaties van huiseigenaren.

Wat is funda finest precies?

De Instagram-pagina fundasfinest heet het eigenlijk. Het wordt vaak funda best genoemd. Op deze pagina kunt u afbeeldingen bekijken van funda een bekende Nederlandse woningbouwwebsite. Deze pagina is niet bedoeld om huiseigenaren aan te moedigen, maar om het volgende te vermaken. Alle emoties zie je terug in de beelden op funda fijnste Instagram.

Funda parel hype

U ziet de officiële pagina van funda.nl op de derde positie als u op Instagram naar funda zoekt. Funda make-overs staat momenteel op de eerste plaats, terwijl fundasfinest op de tweede plaats staat. Daarna komt het account van Nederlands grootste woningbouwplatform aan de orde.

Met Funda Makeovers kunt u de voor-en-na-situaties zien. Nederlanders lijken niet erg creatief te zijn door de vele renovatieprogramma's op tv. Nederlanders zien prachtige interieurs op tv en kopiëren ze. Het is niet omdat ze geen fantasie hebben. Huizen die de huidige trends volgen, zijn productiever.

Fundasfinest biedt een meer verrassende kijk op het rariteitenkabinet van funda.nl. Om een paar funda mooiste voorbeelden te noemen:

  • Een echte (nep) tijger voor de open haard
  • Un harige man die een bad neemt.
  • Het is een mannequin op een boot op het water.
  • Badkamers die van boven naar beneden zijn bedekt met ducttape
  • Een etalagepop op een zolder. We zien het binnenkort in horrorfilms.

Meer bijzondere foto's vind je ook op de funda best Instagram-pagina. De pagina funda.nl komt dan in het overzicht te staan waar u de laatste koopwoningen kunt bekijken. Dit komt omdat funda.nl alleen woningzoekenden trekt, terwijl fundamakeovers of fundasfinest een groter publiek trekken. Mensen die genieten van een humoristische foto of 'schadenfreude' zijn het populairst.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 eric12, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.