Copaan

Copaan

Wat is Copaan en waarom zou ik me als woningzoekende hierbij aansluiten? Dat en meer ontdek je in dit uitgbreide artikel over de woonwebsite copaanCopaan, een Nederlands NVM-makelaarsplatform, stelt u in staat om een woning te vinden die bij u past. De aankoopmakelaar stelt de woningzoekende in staat om een gedetailleerd profiel aan te maken om hem of haar te helpen bij het zoeken naar een specifieke woning. Wat is Copane? Wat is Copane? Waarom is Copaan alleen toegankelijk voor NVM-leden? Op deze pagina staat meer informatie.

Wat is Copaan?

Copaan, waar je via een makelaar toegang toe hebt om een woning te zoeken die bij je past, is in feite een online platform. Misschien vindt u dat er te veel opties zijn, of niet genoeg huizen om aan uw behoeften te voldoen. Copaan gebruikt een unieke login die u van de makelaar krijgt. De makelaar kan u helpen uw woonwensen in kaart te brengen, of u kunt het zelf doen.

Hoe werkt copaan?

Op de website kunt u niet direct woningen bekijken. U moet eerst een professionele makelaar kiezen. U kunt op de website van Copaan zoeken naar een specifieke locatie om de lijst met NVM-makelaars te vinden die in Nederland zijn aangesloten. Zodra u de juiste aankoopmakelaar voor u heeft gevonden, krijgt u toegang tot de zoekmachine. Vul enkele gegevens in over uzelf, uw woonwensen en toekomstplannen. Het systeem toont dan op basis van jouw input de meest relevante woningen. Het systeem zal aanbevelingen doen op basis van wat u hebt ingevoerd. Uw makelaar selecteert vervolgens de huizen die het beste bij uw criteria passen. U kunt op elk moment van gedachten veranderen.

Inloggen kan via de website van Copaan, of via de mobiele app van Copaan. Hoewel de mobiele app van Copaan prima is voor wie liever vanaf zijn smartphone werkt, biedt hij niet dezelfde positieve ervaringen. Mocht de Copaan app niet goed werken, dan heb je de mogelijkheid om in te loggen via de browser op je smartphone, pc, laptop of tablet.

Meer weten over Copaan? Klik op de volgende link voor meer info: Copaan

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 eric12, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.