Advieskeuze

Advieskeuze

We kennen allemaal wel het platform advieskeuze maar wat doet dit platform nu voor mij als conusment? Dat en meer lees je in dit uitgebreide artikel over advieskeuzeOp Advieskeuze kunnen bezoekers financieel adviseurs vinden en vergelijken. Er zijn veel klantervaringen en standaardinformatie over het adviesbureau. Veel aanbieders geven advies over verzekeringen en hypotheken. De hoge gemiddelde score van de provider heeft geleid tot bezorgdheid over het proces van het opstellen van een Aadvieskeuze beoordeling. Hoe definieer je Advies Keuze? Welke informatie is hier beschikbaar en waar kwamen alle positieve advieskeuze ervaringen vandaan?

Waar gaat Advieskeuze over?

Advieskeuze is in 2011 opgericht door Maarten Holl, David de Boom en Christiaan Boter. Kort na de lancering van Advieskeuze werd CMotions opgericht. Het is een analyse- en datawetenschapsbedrijf. De Consumentenbond is in 2013 aandeelhouder geworden. Zij zouden dan in 2016 de meerderheid van de aandelen verwerven. Dit om de onafhankelijkheid van de site te beschermen. Advieskeuze.nl is in 2018 uitgeroepen tot zelfstandige entiteit.

Wat is Advieskeuze?

Advieskeuze is een site die adviseert over adviseurs. Op deze site kun je veel adviseurs met elkaar vergelijken. Het is mogelijk om adviseurs te vergelijken op basis van hun expertise. Dit kan een hypotheekadviseur, verzekeringsadvies of notariskantoor zijn. Vul uw stad of postcode in nadat u de sector heeft gekozen. De zoekresultaten worden vergeleken en weergegeven van verschillende adviesbureaus. U kunt zoekresultaten op vele manieren sorteren. Er zijn ook verschillende filters.

De database bevat alle financiële dienstverleners in Nederland, inclusief makelaars en notarissen. Ze kunnen zich ook gratis registreren en hun profielen aanmaken en bijwerken. De bezoeker krijgt een gedetailleerde beschrijving van het kantoor en contactgegevens, inclusief openingstijden, evenals details over medewerkers, keurmerken en andere relevante gegevens. Advieskeuze kan de gegevens van bedrijven verifiëren, maar is niet verplicht. Het is bedoeld om te bevestigen dat alle informatie op juistheid is geverifieerd.

Meer weten over advieskeuze 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 eric12, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.