Qualis

Qualis

Wat is Qualis voor een woningplatform en wat is de meerwaarde van dit platform t.o.v. andere woningplatformen? Dat en meer ontdek je hier in dit artike over QualisQualis biedt woningen voor het meest luxe segment. Dit netwerk omvat ongeveer 50 makelaars. Het richt zich op een bepaalde doelgroep. Als u op zoek bent naar een premium woning en de voorkeur geeft aan een makelaar die niet goedkoop is, dan kan deze makelaar u helpen. Op deze pagina wordt gekeken naar het aanbod van Qualis Housing en naar de verschillen tussen de makelaars.

Woningen van hoge kwaliteit

Qualis biedt alleen luxe woningen aan. Om hun klanten te helpen, staan vijftig makelaars uit Nederland klaar om met hen samen te werken en alle zorg uit handen te nemen. Hoewel de koepelorganisatie gevestigd is in Drunen, heeft ze een wereldwijd bereik. Qualis.nl wil anders zijn met het volgende:

  • Een uitgebreid netwerk van Nederlandse partners.
  • Samenwerken met lokale agenten om kennis van de markt op te doen.
  • Kennis in hogere segmenten van de woningmarkt
  • Een groot netwerk van kopers van luxe woningen.
  • Doelspecifieke marketingstrategieën zijn essentieel.
  • Stille verkoop is een manier om speciale eigendommen voor de juiste koper te krijgen.
  • Voor aan- of verkoop in het buitenland is internationale samenwerking mogelijk.

Hoewel je op funda.nl misschien geen pareltjes kunt vinden binnen de woonwijken, wordt een deel van het woningaanbod van Qualis op funda.nl gepubliceerd. Dit zijn vaak de huizen van meer gewone miljonairs die zich luxe kunnen veroorloven, maar niet te duur.

Klopt het dat alle Qualis-huizen duur zijn?

De instapprijzen voor een woning vallen eigenlijk best mee. Op het moment dat we dit artikel publiceerden, hebben we een mooie woning gevonden voor 419.000 euro. Dit is geen schrikbarend lage prijs in de huidige huizenmarkt. We zitten nu op 10,5 miljoen voor de prachtige locatie op de Dam in Amsterdam, als we de resultaten van Qualis.nl eerst op duurste huizen filteren. Hoewel deze stad vaker voorkomt in de duurste klasse, vind je hem misschien in kleinere steden waar je voor een fractie van een luxe leven kunt genieten.

Qualis Magazine: Meer Luxe

Qualis Magazine staat open voor alle geïnteresseerden. Het online magazine wordt 4 keer per jaar verspreid door het makelaarsnetwerk. De marketingstrategie van Qualis.nl is cruciaal. Qualis.nl is een platform dat kopers en verkopers helpt bij het vinden van de juiste match. Het moet opvallen door de grote oppervlakten die de kavels bieden. Meer ontdekken over Qualis


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 eric12, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.