Cribb

Cribb

Wat is Cribb en hoe werkt het precies? Dat en meer lees je hier in dit uitgebreide artikel over Cribb. Meer weten check het uitgebreide artikel over CribbCribb het nieuwe platform voor huisvesting van Nederland, is nu beschikbaar. Zowel huizenkopers als verkopers kunnen worden omschreven als twee kanten van dezelfde medaille. Een gouden munt is waardeloos in de huidige huizencrisis. Funda heeft een laag bod, maar er zijn nog talloze huiseigenaren die hun woning willen verkopen. Met Cribb kunt u de beschikbare woningen op deze site bekijken. Een voorwaarde is dat u uw woning te koop moet aanbieden. Hoe werkt Cribb? Op deze pagina staat meer informatie.

Cribb wat is er aan de hand?

Wieg betekent letterlijk babywieg of wieg in het Engels. Dit woord kan ook worden gebruikt om te verwijzen naar uw huis, of uw 'thuis'. Het is de plek die je thuis noemt, je thuis en je heiligdom. Het is ook iets dat we kennen van MTV Cribs, een televisieprogramma. Met Cribb kunt u zoeken naar nieuwe woningen die te koop staan. U moet eerst uw woning aan de database toevoegen, in plaats van een kaart met Nederland. Verkopen betekent niet dat je niet koopt. Het motiveren van huiseigenaren om hun woning te verkopen vergroot het aanbod en maakt duidelijk hoeveel huizen er te koop zijn.

De oprichters maakten zich zorgen over de Nederlandse woningmarkt. Overbieders en investeerders verpesten deze markt. Huiseigenaren willen onderdak en veiligheid voordat ze hun huis verkopen. De lopende band wordt ook door investeerders gebruikt om de markt op te hitsen. Hoewel de huizenmarkt circulair zou moeten zijn, lijkt het eigenlijk op een trechter. Cirkl is een verwijzing naar de cirkelvorm die is uitgevonden door de oprichters en wordt beschouwd als het antwoord op de woningmarkt. Cribb werd al snel als naam aangenomen.

Wat is de werkwijze van Cribb?

Veel huiseigenaren willen een huis kopen in plaats van hun bestaande huis te verkopen. Het gevolg is dat het woningaanbod kleiner lijkt dan het in werkelijkheid is. Het resultaat is een afname van het woningaanbod, waar niemand baat bij heeft. Cribb is nauw verwant aan Tinder. Nadat je je hebt geregistreerd, zijn je voorkeuren ingesteld en worden huizen aan je getoond. Door te swipen kun je aangeven van welke huizen je houdt en van welke niet. De software achter deze service leert wat u wilt en toont u alleen de meest relevante opties. Je kunt cribb in actie zien door op de video te klikken. Meer weten check het hier in dit artikel over cribb. 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 eric12, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.