Een lekker ruim matras: 90 x 200 centimeter om op te slapen

Een lekker ruim matras: 90 x 200 centimeter om op te slapen

Beweeg je veel in je slaap of heb je gewoon graag lekker de ruimte? Kies een Droommatras dat net wat groter is dan de standaardmaat. Zodat je zorgeloos heen en weer kunt draaien, om ’s morgens lekker uitgerust wakker te worden.Onze matrassen in 90 x 200 centimeter zorgen ervoor dat jij goed de ruimte hebt. Bovendien bieden de matrassen je precies de ondersteuning die jouw lichaam nodig heeft.

90 x 200 centimeter met pocketvering

Er is niets zo belangrijk als een goede ondersteuning door het matras. Tegelijkertijd begrijpen we dat je graag voldoende ruimte hebt.

Daarom biedt ons matras in 90 x 200 centimeter de combinatie van die twee eigenschappen. Dat betekent dat jij er mooi recht op ligt. Dat geldt voor de ruggengraat en de schouderbladen, omdat ze voldoende ondersteuning krijgen. 

Jij zal heerlijk slapen, dankzij het matras met pocketveren die goed reageren op jouw lichaam en het gewicht. En dat is bovendien niet alles, dankzij de 7 zones die we hebben ingebouwd. Sommige delen ondersteunen meer dan anderen. Zo krijgen bijvoorbeeld de heupen en de schouders meer tegendruk dan andere delen van het lichaam. 

Ruim en comfortabel slapen

Veel matrassen zijn maar 80 centimeter breed. Die 10 centimeter minder lijkt misschien niet veel. Toch slaap je op een bed dat maar liefst 12,5 procent groter is, als je kiest voor een bed in 90 x 200 centimeter.

Die extra ruimte biedt je de vrijheid om onbezorgd te bewegen. Je hebt een fijn comfortabel matras dat groot genoeg is, om je daarover geen moment zorgen te hoeven maken. 

Tip: slapen jullie in een tweepersoonsbed? Twee matrassen in 90 x 200 centimeter zijn dan een goede keuze. Je kunt jouw matras harder of zachter kiezen dan dat van je partner. En heb je toch liever één groot matras. Bekijk dan het matras in 180 x 200 centimeter

Lees het gehele originele artikel op de website van Droommatras.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 daveviamedia, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.