Laat je verhuisklus helemaal aan deze specialist over

Laat je verhuisklus helemaal aan deze specialist over

Verhuizen is altijd hele een klus. Huur je een bedrijf in, dan moet je zorgen dat al je spullen ingepakt klaar staan op de dag van de verhuizing. Hoe doe je dit op een goede manier? Je begint in een vroeg stadium met de spullen inpakken. Als je dit op een gestructureerde manier doet kan je straks alles weer terugvinden in de vele dozen.Regel als eerste de verhuisdozen. Je kan deze verzamelen door de supermarkten af te gaan maar echte verhuisdozen zijn vaak gemakkelijker te dragen. Je kunt verhuisdozen ook huren maar je ziet ook vaak dat je ze tweedehands kan overnemen van mensen die ze verkopen. Bedenk hoeveel dozen je nodig hebt. Per persoon moet je ongeveer rekenen op 20 dozen. Een gezin met twee kinderen heeft zo rond de 70 tot 90 dozen nodig om alle spullen in kwijt te kunnen.

Je kunt al vroeg beginnen met het inpakken. Zolang je alle dozen goed labelt is dit een goed plan. Begin met de zolder waar je spullen in opslag hebt liggen die je niet dagelijks gebruikt. Je kan de schuur ook al voor een groot gedeelte leeghalen, zo ook de kelder en de garage. Alles wat je niet dagelijks gebruikt kun je eigenlijk weken van tevoren al uitzoeken en inpakken.

Kamer voor kamer

De beste manier om in te pakken is om dit kamer voor kamer te doen. Nummer de dozen en schrijf erop naar welke kamer het moet straks. Laat de verhuisdozen tot de verhuizing in de betreffende kamer staan. Je zult altijd zien dat je toch nog iets nodig hebt uit de dozen en zo heb je ze binnen handbereik. Op de dag van de verhuizing pak je de laatste spulletjes in.

Wat pak je als laatste in

Er zijn artikelen die je vaak nodig hebt en dus het beste het laatst in kan pakken. Schoonmaakmiddelen heb je nog nodig om de woning schoon te maken nadat alle spullen eruit zijn. Toiletpapier zal je tot het laatste moment moeten gebruiken, en het kan handig zijn om in sommige kamers je lampen te laten staan. Ook je toiletspullen, handdoeken en wat kleren, zo ook levensmiddelen, pak je altijd als laatste in. Doe de spullen die je als laatste inpakt in dezelfde doos. Je hebt ze dan ook direct weer tot je beschikking op de plaats van bestemming. Je hoeft er dan niet naar te zoeken en kan ze meteen weer gebruiken.

Professionele hulp

Ben je op zoek naar een profeeioneel verhuisbedrijf in Apeldoorn of omgeving die jou tegen redelijke kosten helpt met jouw verhuizing? Deze verhuizers helpen je graag tegen het beste tarief. Verhuizen is een flinke klus die goed en veilig moet verlopen. Voor de verhuizing moet je zorgen dat al je spullen ingepakt zijn. De verhuizers zorgen ervoor dat de inboedel op een nette manier ingeladen wordt in het vervoersmiddel om te verhuizen.

De verhuizers van verhuisbedrijf Apeldoorn helpen je graag met het verhuizen naar jouw nieuwe woning.

Ook met een complete bedrijfsverhuizing helpt verhuisbedrijf Apeldoorn je graag.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 BrianA, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.