Huislijn, wat is het en hoe werkt het

Huislijn, wat is het en hoe werkt het

We kennen allemaal wel de website van huislijn maar wat is het nu eigenlijk en waar komen al deze woningen vandaan? We leggen je het graag uit.

 



Huislijn

De huizensite Huislijn brengt het aanbod van ongeveer 2500 makelaars samen op 1 woningplatform. . Het zoeken naar en het vinden van een huis staat hier centraal. De bezoeker vindt hier naast koopwoningen tevens huurwoningen en nieuwbouw woningen. iedere makelaar kan zicht aansluiten bij Huislijn.nl

Huislijn.nl bestaat inmiddels al ruim 10 jaar. 

Met 4.500.000 pageviews per maand behoort huislijn tot de grotere woningwebsites van Nederland. 

Hoe werkt Huislijn?

In tegelstelling tot Funda kun je op huislijn wel als particulier jouw woning plaatsen. Dit maakt het platform dan ook wel uniek. Hierdoor kun je als consument ook zelf aan de slag. 

Ook de makelar kan er voor kiezen zijn aanbod op de website van huislijn te plaatsen. Hierdoor bereikt hij nog meer mensen en publiek. 

Wat kun je vinden op Huislijn?

Naast het koopanbod kun je ook huurwoningen vinden op huislijn. LET OP: Sommigen makelaars plaatsen alleen het aanbod op huislijn het kan dus zo zijn dat de woning niet op Funda staat maar wel op huislijn. Dus bekijk ook zeker deze website als je op zoek bent naar een nieuwe woning. 

Hoe werkt een waardebepaling via Huislijn?

Vervelend maar waar het is niet mogelijk om via huislijn een waardebepaling aan te vragen. je zal toch echt zelf op zoek moeten naar een makelaar. Maar niet getreurd daar kunnen wij je mee helpen. Klik op de volgende link en krijg gratis en vrijblijvend een waardebepaling van een lokaal erkende makelaar. Geheel gratis en geheel vrijblijvend. Klik hier voor een echte waardebepaling op maat. 


© 2015 eric12, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.