Redenen om in Almere een huis te kopen

Redenen om in Almere een huis te kopen

Wist je dat mensen die vluchten voor de torenhozen huizenprijzen in Amsterdam vaak terecht komen in Almere. De reden hiervoor is erg voor de hand liggen, je betaal veel minder voor een veel grotere woning.Schonere lucht

Het nadeel is wel dat je de drukke overvolle winkelstraten moet inleveren voor een rustige woonwijk, maar je krijgt er zoveel meer voor terug. Over de luchtkwaliteit hoef je je in ieder geval geen zorgen te maken als je in Almere een huis wilt kopen. Doordat er minder fijnstof in de lucht zit en de stikstofdioxide concentratie lager is heb je minder kans op gezondheidsklachten. Buiten dat de lucht een stuk frisser is, hoef je ook nog eens niet ver te zoeken voor natuur. De Oostvaarderplassen liggen praktisch om de hoek. Daarnaast heb je ook nog eens meer dan genoeg bossen, parken en het strand om naar toe te gaan. Een klein maar heel lief voordeel aan wonen in Almere is sterren kunnen kijken in de nacht door de schonere lucht.

 

In Almere huis kopen voor veiligheid

Heb je kinderen of staat er een gezinsuitbreiding in de planning dan is in Almere een huis kopen een slimme zet. Hier zijn de straten een stuk rustiger, waardoor kinderen makkelijker kunnen buitenspelen. Voor het buitenspelen is sowieso veel meer plek met de talloze speeltuintjes en groenvoorzieningen.

 

Makkelijk parkeren

Wel zo fijn dat je overal kunt parkeren. In Amsterdam zou je niet eens kunnen dromen van makkelijk een parkeerplaats vinden. Door in Almere een huis te kopen heb je waarschijnlijk een gratis parkeerplek recht voor je deur. Wil je dan toch bij het dichtstbijzijnde winkelcentra parkeren, dan is dat veel goedkoper dan in Amsterdam. In Almere heb je stukken minder gedoe met het parkeren van je auto.


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 webwings, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.