Den Haag: een stad vol bijzonderheden

Den Haag: een stad vol bijzonderheden

Den Haag, die mooie stad achter de duinen. Een mooie en bijzondere stad is Den Haag zeker. Populair is de stad ook, een leuke woning huren in Den Haag vergt dan ook geduld. De populariteit van Den Haag is deels te verklaren door de stedelijke migratie, maar is ook zeker te danken aan de fantastische voorzieningen en culturele hotspots van de stad. Lees nu verder en ontdek wat voor bijzonderheden Den Haag onder andere heeft bieden.



Het Mauritshuis & Binnenhof

Het Mauritshuis, een klein en indrukwekkend museum waar enkele van de bekendste schilderijen uit de 17e en 18e eeuw hangen. Een uniek plekje naast de het politieke epicentrum van Nederland, het binnenhof. Dit gedeelde van de stad wordt gekenmerkt door de prachtige oude gebouwen, wat wordt afgewisseld met de hoge kantoorgebouwen die de nieuwe skyline van Den Haag vormen.

Scheveningen

Scheveningen, Den Haag aan zee. Scheveningen is een stadsdeel van Den Haag die aan de Noordzee ligt. Scheveningen heeft een prachtige boulevard en een mooi Noordzeestrand, waar het zomers heerlijk vertoeven is. Vanuit de binnenstad ben je al binnen 20 minuten op het strand, luxe toch voor wonen in de grote stad?

De Haagse Markt

In iedere stad is wel een markt te vinden, maar die van Den Haag is net even anders. De overdekte markt in Den Haag is een heus winkelcentrum qua grootte en ontvangt vandaag de dag dan ook tot wel 40.000 mensen per dag. Zeer leuk om even rond te kijken of je verse fruit te halen dus.

Legio aan paleizen

Dat Den Haag een rijke historie kent, wordt maar weer bevestigt door het aantal paleizen dat de stad nog telt. Wanneer je even lekker toerist in eigen stad wilt uithangen loont het om een bezoek te brengen aan deze prachtige gebouwen.

Wonen in Den Haag?

Wonen in Den Haag is dus een pretje. Wil jij een appartement huren in Den Haag? Zorg dan dat je er snel bij bent, want de stad is in trek!


© 2015 marske42, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.