Mooi interieur

Mooi interieur

Een mooi interieur krijgen kan nog best wel eens een klus zijn. Vooral als je met zijn tweeën bent kan dit nog wel eens wat dingen veroorzaken. De een vind dat niet mooi en de ander juist weer wel. Het is daarom erg belangrijk dat jullie goed overleggen en beide tevreden zijn.Maak lijstjes

Als jullie beide wat anders willen kan het heel erg handig zijn om beide een lijstje te maken. Geen geschreven lijstje, maar een online lijstje. Je kunt vanalles toevoegen in je winkelwagentje en dit kun je aan elkaar laten zien. Zo zie je elkaars smaak een beetje en dan kun je ongeveer inschatten wat je we en wat je niet mooi vind.

Als de lijstje helemaal niet overeen komen, is het juist heel erg leuk om er over te discussiëren en te kijken waarom ze zo erg van elkaar verschillen.

Compenseren

Het klinkt misschien een beetje stom, maar als je samen wilt wonen en een interieur wilt delen, zal je toch echt moeten kunnen compenseren. Wanneer je een samen besluit om te compenseren, zullen jullie beide delen krijgen die jullie graag willen. Zo zijn jullie beide toch een beetje tevreden.

Jullie zullen beide ervaren dat jullie samen er toch wel wat moois van weten te maken. Sommige dingen zul je wat minder mooi vinden dan de ander, maar smaken verschillen. Je bent tenslotte niet dezelfde persoon. Dan zal de relatie ook wel heel erg saai gaan worden op den duur.

Ga op onderzoek uit

Nog een belangrijke tip is toch zeker wel om op onderzoek uit te gaan. Soms zie je pas later dat je iets toch best wel mooi vind. Veel mensen zien dat niet in een keer en dat kan dan recht getrokken worden. Je kunt ook achter dingen komen die je nog nooit eerder had geweten van je zelf. Het internet staan namelijk zo vol. Je kunt nooit alles al gezien hebben wat er op het internet staat en er zijn altijd wel weer nieuwe ontwerpen ergens van te vinden. Dan is het zonde om je aan de oude ontwerpen vast te houden. 

Sta voor nieuwe dingen open

Het is erg belangrijk dat je voor dingen open staat wanneer je ene mooi interieur wilt. Je kunt niet verwachten van de ander dat hij of zij dit wel doet, maar dat jij dit gewoon helemaal niet wilt doen. Je moet dit samen doen en je moet samen besluiten nemen. Je moet voor nieuwe dingen open kunnen staan zoals een ander kleur kleed dat jij in gedachten had. Wanneer je dit kan, kan het eigenlijk niet meer mis gaan met je interieur. Je bent dan samen in staat om een combinatie van jullie smaken samen te voegen in 1 huis.

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo

Reageer op dit artikel© 2015 Jzuidema, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.