Wonen is Friesland? Kies voor de nieuwbouwwijk Broek Zuid!

Wonen is Friesland? Kies voor de nieuwbouwwijk Broek Zuid!

Wonen in Friesland is voor velen eigenlijk wel een droom. Genieten van de rust, de ruimte en de prachtige natuur en natuurlijk het water! Het is echter vaak lastig om jouw droomhuis te vinden. Maar lastig hoeft het niet meer te zijn, want er is een nieuwe mogelijkheid bijgekomen: Broek Zuid! Hier vind je meer informatie over nieuwbouw in Friesland.Kom tot rust midden in de natuur

Wanneer je gek bent op prachtige natuur is Broek Zuid the place to be. Hier is vollop ruimte om tot rust te komen, wandelingen te maken door de prachtige omgeving en daarnaast genieten van de wateren die in de nabijheid van het nieuwbouwproject liggen. Broek Zuid ligt gelegen naast Joure. Vanaf je eigen aanlegplaats bij de woning kun je eenvoudig naar het Sneekermeer varen en ligt heel Friesland in principe aan jouw voeten. 

Grote kavels binnen een duurzame omgeving

De kavels zijn erg groot, wel 670 tot 1400m² per kavel! Hier kun je zelf bepalen hoe jouw woning eruit komt te zien. In totaal komen er 86 kavels vrij. Wanneer je een kavel koopt, krijg je de mogelijkheid om de energiekosten flink terug te brengen. Er wordt een warmtepomp onder de grond aangelegd en zonnepanelen komen op het dak. Daarnaast kun je er voor kiezen om infraroodpanelen te nemen als verwarming. 

Geniet van een fijne thuishaven

Iedereen is het hier waarschijnlijk mee eens; een fijne thuishaven is erg belangrijk! Zeker wanneer je een erg drukke baan en veel sociale verplichtingen hebt, is het prettig thuiskomen in een rustige omgeving. In Broek Zuid is alles wat een mens nodig heeft, ondanks de rustige ligging, erg dichtbij! Je bent binnen vijf minuten in het centrum van Joure en daarnaast is de Randstad erg dichtbij. In 60 minuten rijd je al naar Amsterdam, aangezien je Broek Zuid dicht bij de A6 en A7 over de Afsluitdijk ligt. 

Verloting in verschillende fasen

De eerste ronde van de verloting heeft al plaatsgevonden. Hierbij zijn reeds 11 kavels vergeven. Voor de personen die niet tot deze 11 gelukkigen behoorden, vanaf 9 september is mogelijk om je in te schrijven voor de tweede verloting. Op 9 oktober worden vervolgens de volgende 11 kavels verloot. 

Wil jij ook comfortabel wonen in Broek Zuid en profiteren van alles wat Friesland te bieden heeft? Neem dan een kijkje op de website van Broek Zuid voor meer informatie! 

 

 


Facebook logo Twitter logo Google Plus logo
© 2015 marrrithb, het auteursrecht van dit artikel ligt bij de auteur. Zonder toestemming van de auteur is vermenigvuldiging verboden.